• Compartir

Vols lluir uns ulls més grans? Segueix aquests consells de maquillatge

24 de maig de 2024

Els qui dominen l’art del maquillatge realment fan màgia amb les seves mans. Hi ha vídeos de transformacions que són increïbles, segur que has vist algun. Però no fa falta tenir un nivell professional per a aconseguir efectes molt resolts; només necessites una guia de passos i temps per a posar-los en pràctica. En el cas de la mirada, un dels desitjos més estesos és tenir uns ulls més grans. A tu també t’agradaria aconseguir-ho? Agafa el teu necesser de maquillatge, que ens posem a la feina!

6 passos per a lluir uns ulls més grans, només amb maquillatge

Pren nota del pas a pas que proposa la maquilladora Cristina Lobato.

1. Comença per les celles

“En primer lloc, maquilla i falseja un pèl a pèl, sobretot a les zones més despoblades. A continuació, treballa les celles amb una pastilla de sabó i un gupilló. Per a això, humiteja el gupilló amb una boira, espina bé a la pastilla de sabó i pentina les celles, des de l’arrel fins a les puntes i en moviments ascendents. Una vegada realitzat aquest pas, agafa un pinzell de celles amb pinta i raspall. Amb la part del raspall pentina i ajuda a integrar el sabó i a llevar l’excés. Per a finalitzar, poleix la punta perquè quedi un resultat natural.”

2. Escull bé les ombres d’ulls

“Ombres en tons neutres suaus, càlids i d’acabat mat: préssec, marró clar o rosat. Amb una brotxa de pèl natural, de forma arrodonida i pèl solt, aplica aquesta ombra mat a la zona de la parpella superior i dispara aquest difuminat cap a la templa, fins i tot pots sobresortir una miqueta del marc de la parpella. Una vegada treballada aquesta ombra mat, maquilla la parpella mòbil. Per a aconseguir aquest efecte d’engrandir la mirada utilitza una ombra d’ulls en crema que tingui molta lluminositat, però que sigui un to similar al color triat per a la parpella superior. Després, segella aquesta ombra en crema amb una ombra en pols del mateix to.”

3. Domina l’eyeliner

“Maquilla una línia que vagi des de la línia d’aigua de la parpella inferior cap a la templa; la inclinació en aquest cas no serà cap a la cella sinó cap a la templa. Aquesta línia de guia l’has de connectar amb la línia de pestanyes de la parpella superior. Segella la connexió entre totes dues línies amb una ombra d’ulls marró fosc perquè creï un efecte fumat dins del propi eyeliner. Crea el degradat amb una lleu elevació horitzontal cap a la templa.”

4. Maquilla sota l’arc de les celles amb un il·luminador en pols

Aquest subtil toc de llum que proposa la maquilladora ajuda a destacar la zona i a crear la il·lusió d’uns ulls més grans i desperts. En il·luminar aquesta àrea, es genera un efecte d’elevació visual, fent que els ulls semblin més oberts i expressius. A més, l’ús estratègic de l’il·luminador també pot ajudar a ressaltar l’os de la cella, definint la forma i aportant un acabat radiant al maquillatge d’ulls.

5. Arrissa les pestanyes

“Insistint sobretot en la zona exterior per a respectar la forma de ventall. Es poden afegir pestanyes postisses des de la meitat cap a l’exterior. Marca bé amb la màscara de pestanyes dipositant el producte des de l’arrel i elevant cap a la punta. I després, sota les pestanyes inferiors, maquilla amb un pinzell molt fi amb l’ombra mat des de més o menys meitat de la parpella fins a connectar-lo amb el eyeliner. Amb el to més lluminós marca des de la zona del llagrimal fins a arribar a integrar-lo amb l’ombra mat.”

6. Poleix el resultat amb corrector

“Amb l’ajuda d’un pinzell pla, traça una línia amb el corrector sobre la part final del eyeliner en el tram que parteix des de la línia d’aigua de la parpella inferior en direcció a la templa. Això farà que millori la qualitat de la línia del eyeliner. La intensitat del to clar, a través de la llum que reflecteix en contrast amb les ombres, aconseguirà ampliar la proporció de les parpelles respecte al rostre. Un truc és intensificar aquest efecte visual amb un il·luminador corrector. Per a finalitzar, amb el mateix pinzell pla, traça una línia vertical amb el corrector o l’il·luminador que parteixi des del llagrimeal en direcció a l’aleta del nas.”

  • Compartir