• Compartir

Una nit boja al Roc 34

26 de gener de 2024

La top model Cristina Piaget, el presentador de televisió Jesús Vázquez, la cantant Alaska i un doble de Michael Jackson van ser els protagonistes de la batejada com a Nit de la Bogeria que es va fer al Roc 34, una desapareguda discoteca de Vic, per acomiadar l’estiu de l’any 1996. Drag-queens, go-gós i humoristes van intervenir en una festa que va aplegar unes 2.500 persones.

“Jesús Vázquez va ser el que va tenir més èxit ja que un bon nombre de noies s’aplegaven al seu voltant per aconseguir un autògraf i, sobretot, un petó del jove presentador”, recollia Víctor Palomar a la crónica que signava a EL 9 NOU del dilluns 23 de setembre de 1996. Juntament amb la model Piaget, explicava Palomar, van ser bombardejats pels flaixos dels fotògrafs. Piaget, sorpresa, deia que “no m’imaginava que hi hagués un ambient així”.

I és que la música a tot volum, llums de colors, fum i centenars de joves ballant al ritme de les últims novetats musicals dibuixaven una nit especial. “Tenia ganes de fer una cosa així, una festa com aquesta no es veu cada dia”, deia Pere Monells, propietari del complex Roc 34.

  • Compartir