• Compartir

Una lluna de mel exòtica i màgica

Viatges Alemany
21 de març de 2017

L’illa de Maurici es troba en un dels oceans més càlids del món, l’Oceà Índic, sobre el tròpic de Capricorn. És una espectacular illa d’origen volcànic, rodejada d’esculls de corall.

Tot a Maurici és exòtic i màgic. La seva gent de diferents races i religions, conviuen pacíficament i amb alegria. És un poble senzill, rialler i amb un idea molt arrelada de la hospitalitat. Per tot això és un dels destins més demanats pels nuvis quan han de seleccionar el destí pel viatge de noces.

Maurici és verda, vermella, groga, i plena de colors. La travessen cascades, llacs i gorges on una fauna variada beu per alleugerar la calor. L’illa esta plena de vida, mostrant-se al visitant exuberant, salvatge, pura i tendra, capaç de proporcionar-li la tranquil·litat, la diversió i el relax que ve a buscar.

Sens dubte, l’illa de Maurici és allò més aproximat a un paradís.

La millor època per a viatjar

L’illa gaudeix d’un clima tropical i suau tot l’any. L’època més càlida és de novembre a
abril amb temperatures properes als 30 graus. Tot i que els mesos de maig a octubre son més fresquets, la temperatura de l’aigua no baixa dels 22º.

Pot ploure qualsevol dia de l’any, encara que l’època més plujosa són els mesos de gener a abril, especialment a l’interior de l’illa. Segons l’època en què s’hi viatja es recomana fer l’estada en una costa o l’altra.

Què hem de visitar 

1. Port Louis
La capital de la illa, una ciutat animada i cosmopolita amb un dels ports més concorreguts de l’Oceà Índic. De visita obligada és el seu mercat de gran colorit i varietat de productes.

 

 

2. Curepipe
Ciutat residencial situada a l’interior de l’illa, és un dels exemples més interessants d’arquitectura colonial destacant el seu Ajuntament i el Royal College. Els artesans són famosos per la reproducció de vaixells de fusta i altres articles com són els brodats, la porcellana i el jade.

3. Mahebourg
Una petita ciutat colonial plena d’història, on varen arribar els holandesos per primera vegada al segle XVII; disposa d’un interessant museu Naval.

4. El Jardí de Pamplemouses
És un dels jardins botànics més importants del món. Compta amb arbres centenaris, la palmera reial que floreix un cop cada 40 anys, i nenúfars gegants.

5. El Parc dels Ocells la Casela
És la llar de 140 espècies diferents d’aus, algunes tant particulars com el colom rosa de Maurici.

6. Chamarel
Anomenada “la terra dels set colors” a causa de les diferents capes de cendres volcàniques dels seus turons, que són de set tons diferents com el vermell, el lila i l’ocre.

7. Grand Baie
Si voleu diversió, aquesta és la zona de més ambient de l’illa.

8. Ille Aux Cerfs
No podem deixar de fer una excursió en Catamarà l’illa dels cérvols, potser la més bonica de la costa est de Maurici, gràcies a les seves platges de palmeres i cocoters. S’hi arriba fent una travessia amb catamarà a través d’una llacuna creada per l’escull de corall. A part de gaudir de la platja i el relax en aquest paratge únic, s’hi poden practicar tot tipus d’esports d’aigua, inclosos el submarinisme o l’snorkel.

 

 

Durada mínima del viatge
Des de Catalunya tenim bones connexions per volar a Maurici, recomanem un viatge mínim de set nits d’estada.

Una proposta diferent
Maurici és coneguda pel gran servei hoteler. Disposa de gran varietat d’hotels de tota categoria, però sempre es distingeix per un gran nivell de servei, on l’atenció del personal, el somriure i l’amabilitat van per davant de tot.

Una altra activitat molt demanada pels que viatgen a Maurici és la pràctica del golf, ja que molts hotels complementen la seva oferta amb aquest esport, en camps de molt alt nivell i prestacions.

 

 

ⓒ Fotos: Mauritius Tourism

Clica aquí per a més informació sobre els destins de viatges de noces de Viatges Alemany

  • Compartir