• Compartir

Una fira per a la Pilarín

15 de desembre de 2023

La il·lustradora vigatana Pilarín Bayés tindrà la seva pròpia fira. S’estrena aquest cap de setmana, dins del centre cívic Joan Triadú, de Vic. La Fireta de la Pilarín, com s’ha batejat l’event, serà un espai de trobada amb la ninotaire i el seu univers a través d’activitats temàtiques i paradetes on s’hi podran trobar i adquirir nombrosos dels articles que ha il·lustrat al llarg de tants anys. També hi haurà un escenari on, durant els tres dies, es faran diverses activitats familiars i culturals, conduïdes per l’actor Biel Costa.

Durant els tres dies de Fireta, els visitants podran gaudir d’un espai de jocs, tauletes per dibuixar nadales, la visita de la iaia Angeleta, servei de food trucks i xocolata desfeta. A més, un gran photocall permetrà fer-se fotos amb la ninotaire. La Fireta es farà el divendres de 4 de la tarda a 9 del vespre; el dissabte de 10 del matí a 9 del vespre, i el diumenge de 10 del matí a 8 del vespre. L’entrada al recinte és gratuïta, però aforament limitat.

La iniciativa té el precedent de l’any 2021 quan, juntament amb la seva filla, Margarida Sala, la Pilarín va obrir les portes del seu estudi per trobar-se amb el seu públic. L’èxit va ser tan gran que els va engrescar a donar continuïtat a la iniciativa però, alhora, els va fer veure que necessitaven un espai més gran on celebrar-ho. I ho han pogut fer amb la complicitat d’Enpatufet.cat, Gs-crea, Thestoreteam i l’Ajuntament de Vic.

  • Compartir