• Compartir

Un Macrolima de luxe a Camprodon

27 de juliol de 2023

I després del Microclima és el torn del Festival Macroclima a Camprodon. Enguany, el certamen celebrarà la segona edició des d’aquest divendres fins dilluns vinent a l’idíl·lic espai del parc de la Mare de la Font, amb un cartell de luxe que portarà pesos pesants del panorama musical català.

L’Orchestra Fireluche, Mishima i Pau Vallvé donaran el tret de sortida del Macroclima aquest divendres (a partir de les 7 de la tarda). Una vesprada dedicada a tres grups referents de la música indie en català. Pau Vallvé aterrarà amb un dels seus discos més aclamats com és Això ja està, mentre que l’Orchestra Fireluche repassarà Segona florada, el disc pòstum creat conjuntament amb el difunt Pau Riba.

Dissabte serà el torn del grup d’animació infantil Xiula (a les 7), i més tard vindran les actuacions de Sotrac i Miki Núñez (a partir de les 9 del vespre), que després d’omplir el Sant Jordi Club de Barcelona farà parada a Camprodon en el que serà el primer concert de presentació del seu nou disc a les comarques gironines.

I per diumenge, tota una altra jornada de luxe. Primer serà el torn de Dàmaris Gelabert (a les 7), que plega aquest any i serà una de les últimes oportunitats per poder escoltar-la. I a les 9 del vespre, cantaran Elena Gadel, que presentarà el seu nou disc, i Blaumut, que celebra el 10è aniversari dalt dels escenaris amb l’espectacle Blaumut 10, amb el qual van omplir el Palau de la Música fa poc.

Finalment, el proper dilluns Quim Masferrer tancarà el festival amb l’espectacle humorístic Bona gent. El festival preveu l’arribada de més d’un miler de persones per cadascun dels quatre dies del certamen. “També hi ha abonaments de tarda, de nit i de tots els dies”, va explicar durant la presentació l’alcalde, Xavier Guitart.

El director artístic del Macroclima, Pau Planas, va destacar l’Espai Esfèric, un espai village renovat que comptarà amb unes cúpules de fusta que es posaran a l’escenari i a la zona gastronòmica “per millorar la decoració visual”. La zona village també tindrà musica en directe cada dia amb les actuacions de la cantautora menorquina Maria Florit, el cantant, músic i productor Àlex Pérez, la tarragonina Anna d’Ivori i la cantant de Cardedeu Roserona, que acaba de publicar el primer EP.

L’oferta gastronòmica estarà representada per més de vint establiments com són els comerços i restaurants de la Vall de Camprodon, que proposaran tapes diferents cada dia i que “seran més contundents perquè la gent pugui sopar a l’espai”.

  • Compartir