• Compartir

Un aspirador amb visió làser

Arnau Jaumira
5 de maig de 2021

Tot i que cada cop s’han fet més habituals els robots aspiradors, encara hi ha molta gent que fa servir l’aspiradora de mà. Un aparell que fa molts anys que existeix però que ha anat tenint actualitzacions i marques que hi aposten molt. Dyson és una marca molt present en aquest mercat juntament amb el de purificadors i sistemes de climatització. Ara, però, fan un pas més amb l’aspiradora Dyson V15 Detect.

De fet passa a ser el model insígnia de la marca després d’integrar-hi un sistema de detecció de pols a través de raigs làser. El funcionament és simple, el làser el que fa és il·luminar la pols a través de dos rajos làser que surten dels costats de l’aspiradora. Amb aquest làser serà molt senzill veure la pols que encara queda i poder fer-hi més èmfasi a l’hora de netejar. De fet ja hi ha moltes aspiradores que incorporen una petita il·luminació per veure per on estem passant. Aquest model inclou, a més dels raigs làser, una pantalla LCD que ofereix informació a l’usuari. S’hi pot veure el tipus de partícules que recull, la bateria restant o l’entrada d’aire que té i per tant la capacitat d’aspiració.

Com la majoria de models de Dyson, és sense fils, en una sola peça, i la seva autonomia és d’uns 60 minuts amb un sola càrrega, que triga unes quatre hores i mitja a ser completa.

De moment només està disponible al mercat dels Estats Units amb un preu de 699.99 dòlars. És a dir, segurament un producte que ara com ara és de gamma molt alta i que només es poden permetre els que realment en vulguin fer un ús intensiu. Dyson, però, ja ha creat una aspiradora de ciència-ficció.

  • Compartir