• Compartir

Últim cap de setmana de Musik N Viu a Granollers

7 de juliol de 2023

El festival Musik N Viu de Granollers viurà aquest cap de setmana les dues últimes nits de música al Parc Firal. Per aquest divendres, Jovent Ignorat ha preparat una nit amb el grup valencià La Fúmiga com a cap de cartell. Al seu costat actuaran Lisasinson, també de València, i els vallesans La Troupe. D’altra banda, Diables de Granollers ha preparat la nit de dissabte. El cap de cartell serà El Pony Pisador, grans amants de la música tradicional celta i les cançons marineres, que ara presenten el nou disc, ‘It’s never too late for Sea Shanties’. El cartell es completa amb el grup de rock Perifèria, que va començar a la Roca, i amb Rural Boys (PD). L’obertura de portes els dos dies serà les 9 del vespre i els concerts començaran a les 11.

Festival Musik N Viu. Parc Firal de Granollers. Divendres 7 i dissabte 8 de juliol, 23.00.

La Fúmiga actuarà divendres

Sabor de Gràcia obre el Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars

La rumba catalana de Sabor de Gràcia encetarà, aquest divendres, una nova edició del Cicle de concerts i copes al Castell Nou de Llinars, que es farà cada divendres d’aquest més de juliol. El cicle, organitzat pel Teatre Auditori de Llinars, té lloc al pati interior del Castell Nou, en un ambient íntim i un espai per al públic en format cafè, amb cadires i taules baixes, per tal que es pugui acompanyar el concert amb una copa d’una cocktail van. El cicle continuarà amb l’espectacle ‘Íntimament Llach’ en què Neus Mar interpretarà temes del cantautor de Verges; el concert de Mayte Martí, i per acabar, ‘Blues and Roots’, amb Sílvia Marsó i del Toro Blues Band, que presentaran un repertori dels millors temes de blues. Tots els concerts començaran a les 10 del vespre

Sabor de Gràcia. Castell Nou de Llinars. Divendres 7 de juliol, 22.00.

Sabor de Gràcia

Torna el minifestival Punkdèmia a Palautordera

Punkdèmia, el minifestival de música punk, hardcore i derivats, arriba a la tercera edició aquest divendres a les 9 del vespre al centre cultural Can Balmes, a Santa Maria de Palautordera. Hi actuaran sis bandes que representen diferents generacions de músics addictes a aquests gèneres, tant del Vallès Oriental com de fora. Són LKS, una banda del Baix Montseny que fa música urbana en català freestyle hardcore punk; Gürtel Club, un grup de punk rock sorgit de Can Masferrer, a Montornès, i N.F.Q.T. (No freguis qu’hem trepitjat. Els seus components són Roc, Moi i Carbu. El cartell el completen Cor Rebel, una banda de joves formada l’octubre de 2017 a les comarques del Pla d’Urgell i les Garrigues, d’estil hardcore-punk; Crida Salvatge, una banda de hardcore punk de pagès de la Roca i Llinars, i Disbauxa, una banda de hardcore del Penedès.

Punkdèmia. Can Balmes, Santa Maria de Palautordera. Divendres 7 de juliol, 21.00.

Crida Salvatge

  • Compartir