• Compartir

Últim cap de setmana de Dansa Metropolitana a Granollers

24 de març de 2023

El festival Dansa Metropolitana continua aquest cap de setmana Granollers amb diverses propostes. Les escoles de dansa de la ciutat faran la tradicional mostra de balls dissabte a la tarda ala plaça de l’Església. Un cop acabades les seves actuacions es podrà veure l’espectacle ‘Projecte Sena!’, de la companyia Delrevés. És una proposta de dansa vertical, teatre, arts digitals i arquitectura. El festival acabarà diumenge a les 12 del migdia amb l’espectacle ‘Aquí’, de la coreògrafa Lorena Nogal i la companyia Hotel Col·lectiu Escènic. La peça, que es representarà a La Tèrmica de Roca Umbert, pren com a punt de partida la lleugeresa, la impermeabilitat, l’aïllament i l’absència de toxicitat.

Festival de Dansa Metropolitana. Mostra d’escoles de dansa i ‘Projecte Sena!’, Delrevés, dissabte 25 de març, 18.00. Diumenge 26 de març, ‘Aquí’, de Lorena Nogal, La Tèrmica de Roca Umbert.

Adrià Puntí toca en format trio al Tarambana de Cardedeu

Adrià Puntí torna a l’espai cultural i gastronòmic Tarambana de Cardedeu després d’oferir-hi un doble concert ara fa dos anys. En aquest ocasió,el cantant, pianista i guitarrista actuarà en format trio acompanyat de Xavi Tacker, a la guitarra, i de Quim, a la bateria. L’ex-cantant d’Umpah-pah està fent la gira ‘Viatge d’un savi vilatrista cap enlloc’.

Adrià Puntí Trio. Tarambana, Cardedeu. Diumenge 26 de març. 18.15.

Adrià Puntí

Dàmaris Gelabert fa parada a Mollet amb ‘La Gira dels 25’

La cantant Dàmaris Gelabert, de Cardedeu,, fa parada aquest dissabte al parc de Can Mulà de Mollet amb ‘La Gira dels 25’, per celebrar els seus 25 anys de trajectòria i acomiadar-se dels escenaris per un temps indefinit. En aquesta gira Dàmaris s’acompanya del grup The Grpw Up Singing Band, i d’un grup de joves ballarins. La direcció musical és del pianista i compositor Àlex Martínez, mentre que la direcció coreogràfica és de Clara Martínez. En el concert, Gelabert fa un repàs de la seva trajectòria, mentre que la jove banda de músics presenta alguns temes seus.

‘La Gira dels 25’. Dàmaris Gelabert i The Grow Up Singing Band. Parc de Can Mulà, Mollet del Vallès. Dissabte 25 de març, 18.00.

Dàmaris Gelabert

  • Compartir