• Compartir

Triumph també fa bicis elèctriques

Arnau Jaumira
10 de juliol de 2020

La prestigiosa marca de motos, Triumph, s’uneix també al carro de les bicicletes elèctriques, que en els darrers temps està agafant una alta volada. De fet el 1884 originalment comercialitzava bicicletes i després es va passar a les motos. Ara torna als orígens i presenta la Trekker GT, la seva primera bicicleta elèctrica en 118 anys d’història.

La idea és que sigui una bici versàtil, “ideal pels trajectes diaris, mantenir-te en forma i divertir-te”, asseguren en la nota de premsa de presentació. Els components de la bicicleta són d’alta gamma de la reconeguda marca Shimano i també de RockShox. Això dona encara més prestigi a la bicicleta.

El quadre d’alumini, que amaga la bateria a l’interior, és una de les parts més destacades d’aquesta nova bicicleta que té un pes total de 24 quilos. La potència del motor, també de Shimano és de 250 W. El canvi, de 10 marxes, o els frens, també són de la mateixa marca.

Pel que fa a l’autonomia, que evidentment és una part important tenint en compte la part elèctrica, Triumph assegura que s’hi podran fer fins a 150 quilòmetres. Xifres teòriques i que evidentment no es poden agafar al peu de la lletra perquè si les condicions no son òptimes pot ser que no es compleixin.

La bicicleta té fars LED tant davant com darrere i té una petita pantalla al davant per controlar i monitoritzar el motor. Evidentment, no serà assequible per tothom: la nova Trekker GT ja està disponible amb un preu de 3.250 euros.

  • Compartir