Wagner Pâ & Os 3 Parceiros
  • Compartir

Tritone Fest porta la fusió de cultures a Santa Maria de Palautordera

4 de juliol de 2024

El Tritone Montseny Roots Festival arriba dissabte a la quarta edició amb una jornada en què es fusionaran diferents cultures a través de la música. El festival començarà a les 5 de la tarda i s’allargarà fins a les 3 de la matinada a Can Balmes de Santa Maria de Palautordera amb diferents propostes musicals marcades per la diversitat. La Fibra Subtropical portarà la seva explosió musical que fusiona ritmes folclòrics, afrollatinoamericans, urbans i balcànics amb melodies exòtiques i una entrega escènica única. A l’escenari també pujaran Wagner Pâ, que va ser la punta de llança del boom del mestissatge a Barcelona amb el seu primer disc ‘Brazuca matraca’, editat el 2000. Ara, aprofitant la reedició del disc en vinil, el porten per primer cop al directe juntament amb Os 3 Parceiros. Un altre nom del festival és Candela y Tambó, una grupació de música afrocolombiana i del Carib colombià. Els cartell es completarà amb els DJS Pure, Atodocolor, Black Rio Collective i Antonio Requena.

Tritone Fest. La Fibra Subtropical, Wagner Pâ & Os3 Parceiros, Candela Y Tambó. I DJ’s. Can Balmes, Santa Maria de Palautordera. Dissabte 6 de juliol, de 12.00 a 03.00.

El pianista Ignasi Cambra obre les Nits Musicals de Vallromanes

La 39a edició de les Nits Musicals de Vallromanes s’encetaran amb el recital de piano d’Ignasi Cambra, aquest dissabte a les 9 del vespre al Club de Golf. Cambra és un dels pianistes espanyols més destacats del panorama musical, i ha actuat en festivals com el del castell de Peralada, la Shubertiada de Vilabretran i la Quinzena Musical de Sant Sebastià. Dissabte interpretarà Mozart, Schubert, Beethoven i Chopin. El cicle continuarà el 13 de juliol amb Musica Illustrata, que interpretarà ‘Entre el cel i la terra: l’Stabat Mater de Pergolesi’. Ulrike Haller i David Malet en prendran el relleu el 10 de juliol, amb Lied alemany-cançó catalana, mentre que Laura Andrés tancarà les nits amb ‘Venus’, el 27 de juliol.

Recital de piano, d’Ignasi Cambra. Club de golf de Vallromanes. Dissabte 6 de juliol, 21h.

Ignasi Cambra / Foto: Eduard Cambra

Ramon Mirabet presenta ‘Free’ al Castell Nou de Llinars

Ramon Mirabet oferirà un concert acústic aquest divendres a les 10 del vespre al Castell Nou de Llinars dins el 4t Cicle de Concert i copes. Amb una trajectòria plena d’èxits i reconeixements, Mirabet s’ha consagrat com un artista referent a l’indie pop-rock tant dins com fora de la península. El músic captiva amb la seva energia contagiosa i les seves lletres honestes.

‘Free’. Ramon Mirabet. 4t Cicle de Concerts i Copes al Castell Nou de Llinars. Divendres 5 de juliol, 22h.

Ramon Mirabet / Foto: Marc Cargol

  • Compartir