• Compartir

Triquell presenta ‘Entre fluïds’ a la Nau B1 de Granollers

9 de novembre de 2023

Triquell, exconcursant de la primera edició del ‘talent show’ de TV3, ‘Eufòria’, del qual va quedar segon, acuarà aquest dissabte a la sala Nau B1 de Granollers per presentar el seu disc de debut, ‘Entre fluïds’. Aquest treball expressa la voluntat d’expressar un mestissatge de conceptes aparentment incompatibles. Segons confessa ell mateix, això significa acceptar que es pot ser sensible, revolucionari, emotiu i moltes altres coses incompatibles en un mateix moment. Aquest disc de debut es mou entre el pop i la música urbana.

‘Entre fluïds’, Triquell. Sala Nau B1, Granollers. Dissabte 11 de novembre, 22h.

Triquell

La Calòrica porta la festa més llarga a Granollers

‘Le Congrès ne marche pas’, la festa més llarga de La Calòrica, arriba aquest cap de setmana al Teatre Auditori de Granollers en dues funcions. La de dissabte a les 8 del vespre encara té entrades disponibles, però la de diumenge a les 6 de la tarda té totes les entrades exhaurides des de fa dies.
La companyia presenta una peça sobre el Congrés de Viena (1814), la fi de l’Ancient Régime i la societat capitalista neoliberal a la vora del col·lapse. L’espectacle situa l’espectador en una trobada entre potències europees per liquidar el sistema estatal napoleònic. És un congrés, amb menjar, balls, espies i sexe, que recorda més una exposició universal que una taula de negociació. La sessió de diumenge acabarà amb una conversa amb la companyia.

‘Le Congrès ne marche pas’. La Calòrica. Teatre Auditori de Granollers. Dissabte 11 de novembre, 20h. Diumenge 12 de novembres, 18h.

La companyia La Calòrica

La Virgueria reflexiona sobre la importància del plaer a Llevant Teatre

La Virgueria representa aquest divendres a Llevant Teatre de Granollers ‘La punta de l’iceberg’. una obra que reflexiona sobre la importància del plaer, i que s’emmarca en el festival RBLS Teatre Jove. Amb aquest espectacle, immersiu i sensorial, el públic viurà de primera mà històries i situacions basades en experiències reals que li permetran preguntar-se sobre la seva pròpia vida eròtica. A partir de testimonis anònims de centenars de dones i persones s’ha construït un espectacle per celebrar la sexualitat, trencar tabús i estereotips i fer una festa.

‘La punta de l’iceberg’, de La Virgueria. Festival RBLS. Llevant Teatre, Granollers. Divendres 10 de novembre, 20h.

Les actrius Patrícia Bargalló i Paula Jornet

Música i dansa dialogaran al MontMusic Festival a Sant Esteve de Palautordera

El MontMusic Festival celebrarà la setena edició aquest cap de setmana a Sant Esteve de Palautordera amb la interdisciplina entre la músics i la dansa com a protagonistes. Aquesta edició està dedicada a la memòria de Marianne Brull, i fa una clara aposta pel talent local. Al llarg de divendres, dissabte i diumenge es presentaran diferents propostes que tenen com a eix vertebrador la recerca de nous camins, i que es basen en l’escolta i el diàleg entre artistes de música i dansa amb el públic en general. Serà una proposta lúdica per compartir natura, gastronomia i experiències interdisciplinàries de música, dansa i arts visuals. El festival inclourà les músiques de Núria Andorrà, David Flores, Ariadna Torner, Raimon Molà, Guillem Rodri, Joan Torné, Clara Poch, la formació musical Veus Lliures, Néfur i Chris Murphy, Tenebra i Señor Grillo. També hi haurà propostes de dansa amb Constanza Brncic, Ona Fusté, Maria Mora, Magí Serra, Glòria Ro, Majo Villafaina i Manuela Raurich. A més, hi participarà l’artista visual Alexandra Ortiz i Laia Pedrol, amb la seva glosa. Tot plegat es complementarà amb les propostes gastronòmiques de Can Marc amb el xef Oriol Sabé i la somelier Berta Plà, el xef Pau Bosch, el Vocamoll i Veneït.

MontMusic Festival. Diferents espais de Sant Esteve de Palautordera. Divendres 10 de novembre, dissabte 11 i diumenge 12.

Núria Andorrà, directora artística i percussió

.

  • Compartir