• Compartir

Torna la Fira de Bruixes a Ripoll

26 d'octubre de 2023

El comerç del centre de Ripoll s’activarà durant aquest cap de setmana en la celebració de l’Esotèric Shopping Night, conegut també com la Fira de Bruixes. A partir de divendres a la tarda i fins diumenge al vespre, la fira que organitza l’entitat Ripoll Comerç aposta de nou per portar personatges de les ciències ocultes al municipi. Tarots, vidents, astròlegs, bruixes i altres individus relacionats amb aquest sector seran a Ripoll per promoure els seus arguments, entre els quals la hipnosi, les neteges energètiques o el reiki. Les botigues que ho vulguin mantindran les portes obertes en horari nocturn.

Per tercer any consecutiu els carrers del Barri Vell s’ompliran alhora de paradistes en un certamen que s’ha afegit a les fires de més tradició ripollesa. Seixanta comerciants hi oferiran productes no només esotèrics. També n’hi haurà d’artesanals i gastronòmics. A banda de l’esperit més crematístic de la fira, s’han preparat cercaviles de percussió, sessions d’oracles col·lectius, la ruleta del Guirigall per premiar compres al comerç local amb vals de cent euros per gastar-hi, tallers infantils i una festa blanca a l’estil eivissenc, amb DJ Tete i Javi Torres. Els Diables de Ripoll protagonitzaran la cerimònia de la cremada de la Bèstia.

L’espai firal englobarà els carrers Sant Pere, Mossèn Cinto Verdaguer, i les places Sant Eudald, Gran i de la Lira. Quatre hores després de l’obertura de la fira, se’n farà la inauguració, divendres a les 8 del vespre, amb una dansa i ritual del foc amb Rut, Eva, i Exther, la bruixa de la Nova Era.

  • Compartir