• Compartir

Torna el Rodafolk

14 de juliol de 2023

Des de fa més de 30 anys, la primera quinzena de juliol és sinònim de música i dansa tradicional a Roda, de la mà del Rodafolk. El festival arriba amb dues propostes: una per ballar, dissabte, i una per admirar, diumenge.

Com a novetat, el concert i ball de dissabte torna a l’escenari dels orígens: la plaça Major, després d’uns anys reubicat a la plaça de Sant Sebastià i del parèntesi de la pandèmia. Es farà més d’hora de l’habitual, a les 8 del vespre, i estarà protagonitzat per l’Orquestrina Trama, una formació de sis músics de la Seu d’Urgell, en la seva segona presència al festival.

Diumenge, a les 7 de la tarda a l’Eliseu, l’Esbart Dansaire de Mollet presentarà l’espectacle Follia, 7 glops de deliri, amb set danses dedicades al món del vi, estrenat el març passat a Mollet. A la primera part hi haurà mostra del Ball de Gitanes. L’entrada és gratuïta; el primer que arriba, el primer que seu.

La flamant nova regidora de Festes, Aida Reig, que dissabte passat es va sumar al taller de balls folk previ, mostrava tot el seu suport al Rodafolk: “És important mantenir aquest vincle amb la música i les danses tradicionals tan arrelat al poble”.

  • Compartir