Després de gaudir de dies relaxació, aventures i plaers gastronòmics durant les vacances de Setmana Santa, ara és hora de tornar a la rutina quotidiana. És moment de reajustar els horaris, reprendre les responsabilitats i, per descomptat, de cuidar la nostra alimentació per mantenir-nos sans i plens d’energia.
Pots començar a reintroduir-te en la rutina amb una selecció de plats equilibrats i deliciosos que t’ajudaran a recuperar la vitalitat i a mantenir-te en forma després dels excessos típics de les vacances.
Per començar el dia amb bon peu, res millor que un esmorzar sa i reconfortant. Una opció perfecta pot ser un batut de fruita fresca amb llet i un toc de mel o una torrada integral amb alvocat i ous escalfats.
A l’hora del dinar, podries triar un plat principal lleuger i ric en verdures. Una amanida d’espinacs, amb trossos de pollastre a la planxa, nous i formatge és una opció deliciosa i saciant. També pots provar un plat de peix a la planxa amb una guarnició de quinoa i verdures rostides al forn.
A la tarda, per aguantar la fi de la jornada laboral necessites un refrigeri saludable per mantenir-te concentrats i amb energies. Un iogurt grec amb fruita tallada o un grapat de fruits secs són opcions ideals per a aquesta hora del dia.
Finalment, per al sopar, pots buscar una recepta lleugera, però reconfortant que t’ajudi a relaxar-te i a preparar-te per al descans nocturn com una crema de carabassa amb una mica de gingebre fresc i un filet de salmó al forn.