The Tyets a la festa major de Granollers
  • Compartir

The Tyets fa el primer concert de la nova gira a Montmeló

19 d'abril de 2024

El grup The Tyets estrenarà el seu nou directe de la gira Tornem a casa aquest dissabte a les 8 del vespre a l’espai municipal Can Guitet de Montmeló. Serà l’espectacle més gran de la seva carrera, totalment renovat i que promet fer ballar i cantar sense parar a base dels seus èxits més èpics. El xou està organitzat per Cabró Rock.

Aquest, però, no serà l’únic concert que es faci en aquest espai municipal els propers dies. El dissabte 27 d’abril serà el torn, també a les 8 del vespre, de dues bandes de tribut. Queen Forever és una de les millors bandes tribut a la formació més mítica de pop de tots els temps. La banda ha tocat arreu i també ha passat per programes com Got talent.

Per la seva banda, Abba The New Experience fa un tribut a l’icònic grup suec interpretat per Clara Dini, Ana K. García, Joaquín Catalán, Juanma Sánchez, Xavi Lario, Rafa Martín, Jonathan Argüelles. La banda presenta un espectacle ple de talent, emoció i qualitat.

Aquest cicle de concerts també portarà Camela a Can Guitet, el 3 de maig. La banda espanyola de tecno-rumba més popular en el seu gènere té entre el seu repertori cançons emblemàtiques i sonades com Lágrimas de amor, Cuando zarpa el amor, No puedo estar sin él o Solo por ti.

  • Compartir