• Compartir

Teatre trencador al carrer, a Granollers, amb Eléctrico 28

11 d'abril de 2024

Un dels espectacles més trencadors i innovadors de la temporada, ‘[The frame]0, del col·lectiu Eléctrico 28, arriba aquest dissabte a Granollers. El públic estarà en un tram d’un carrer prèviament habilitat on, durant una estona, tot és una gran obra teatral que no acaba mai. La font principal de l’experiència prové de la trivialitat de les coses que passen. Quatre personatges, entrenats en les disciplines de l’observació i l’ordenació de l’espai, les coses i els éssers, sotmesos al vertigen del directe i del fluir, tradueixen i donen focus a tot allò que està passant en l’espai mitjançant un univers sonor i visual.

[The frame]’. Eléctrico 28. Carrer Nou amb Anselm Clavé, Granollers. Dissabte 13 d’abril, 11h i 13h.

‘[The frame]’

Jim presentarà els seus nous temes a la sala Nau B1 de Granollers

Jim, la guanyadora de la segona temporada del programa de TV3 ‘Eufòria’, farà aquest dissabte a les 10 del vespre el seu debut musical a la sala Nau B1 de Granollers. El febrer passat va treure el seu primer senzill, ‘Vine’, després que l’any passat signés un contracte discogràfic amb Música Global. Jimena Gómez, que pren el nom artístic de Jim, canta, toca el piano i la guitarra, i es mou bàsicament en el gènere de rock. El dia 20 d’abril també té previst actuar a l’Strenes de Girona, en el que serà el seu primer concert a comarques gironines. També hi presentarà les seves primeres cançons pròpies i reviurà les millors actuacions del programa.

Jim. Sala Nau B1 de Roca Umbert, Granollers. Dissabte 13 d’abril. 22h.

La cantant Jim

Comèdia amb Miki Esparbé i Maria Rodríguez, al TAG

Miki Esparbé i Maria Rodríguez es trobaran a l’escenari del Teatre Auditori de Granollers aquest diumenge a les 6 de la tarda per representar la comèdia ‘L’illa deserta’. La història comença amb la trobada fortuïta dels dos personatges en una situació a porta tancada. El que no s’esperen és que n’obriran una altra de ben diferent: la porta a la imaginació, a un món irreal que té la possibilitat de materialitzar-se o de quedar perdut en un moment simple de les seves existències. La nova obra, escrita i dirigida per Marc Artigau, reflexiona sobre el valor de les relacions de la parella, sobre el seu inici i sobre el seu final. Un viatge entranyable que ens apropa a la idea que els bons finals també poden ser uns bons inicis.

‘L’illa deserta’. De Marc Artigau. Diumenge 14 d’abril, 18h.

Maria Rodríguez i Miki Esparbé, els protagonistes

La Calòrica representa ‘Els ocells’ al Teatre Auditori de Llinars

‘Els Ocells’ és un espectacle de creació col·lectiva de la multipremiada i brillant companyia La Calòrica a partir de l’obra d’Aristòfanes enfocada en l’auge del populisme neoliberal i els mecanismes emocionals que el fan funcionar. El jove empresari Pisteter i la seva companya Evèlpides no poden tornar a casa. Tampoc se’ls acudeix cap altre lloc on puguin anar a viure la vida còmoda, relaxada i lliure d’impostos que anhelen. La trobada accidental amb un innocent puput els portarà a plantejar-se un canvi d’estratègia: i si renunciessin a la seva condició humana i es convertissin en ocells? O encara més: i si convencessin les aus del món per crear una nova societat basada en els principis fonamentals d’Individu, Propietat i Competència?

‘Els ocells’. Companyia La Calòrica. Dramatúrgia: Joan Yago. Direcció: Israel Solà. Teatre Auditori de Llinars. Dissabte 13 d’abril, 20h.

‘Els ocells’

  • Compartir