• Compartir

Steve Wynn, en concert a Balenyà

20 d'octubre de 2023

A la ja llarga llista de figures del rock que han desfilat per Balenyà en els concerts del col·lectiu KOK s’hi afegeix ara el de Steve Wynn, que hi actuarà aquest divendres. El cantant, guitarrista i compositor californià, exmembre de The Dream Syndicate, actuarà aquest divendres a 2/4 de 10 a l’Ateneu, en l’únic concert que farà a Catalunya de la seva gira europea.

Aquest serà un concert en acústic i en solitari, en què Wynn revisarà temes de tota la seva trajectòria de quatre dècades als escenaris. Va saltar al capdamunt de l’escena del rock independent dels Estats Units quan The Dream Syndicate va debutar amb l’àlbum The Days of Wine and Roses (1982), tot i que com a grup van tenir una vida efímera: es van dissoldre l’any 1988 amb quatre discos editats.

Wynn va fer el projecte al cap de trenta anys, però mentrestant no va parar de treballar en solitari o en altres formacions que ha liderat com The Baseball Project, compartit amb la seva dona, Linda Pitmon, i, entre d’altres, amb Mike Mills, exbaixista del R.E.M. El concert començarà a 2/4 de 10 del vespre.

  • Compartir