• Compartir

Steve Barakatt obre a Granollers la gira catalana de ‘Néoréalité’

21 d'abril de 2023

El pianista i compositor canadenc Steve Barakkat, reconegut internacionalment, farà l’estrena catalana de la seva gira mundial ‘Néoréalité’, aquest diumenge al Teatre Auditori de Granollers. L’estrena europea va ser el maig de l’any passat al Royal Danish Theatre de Cophenaguen; a Àsia, l’octubre de 2022 al Gimpo Art Hall de Corea del Sud, i als Estats Units, el mes de març passat al Carnegie Hall de Nova York. Aquesta gira presenta en directe el seu últim àlbum, del mateix nom, i el seu últim senzill, “Motherland”, tots dos estrenats mundialment per Universal Music i amb més de 1.600.000 visites a Youtube.

‘Néoréalité’, Steve Barakatt. Teatre Auditori de Granollers. Diumenge 23 d’abril. 19.00.

Peyu porta la màgia al Teatre Auditori de Granollers

Tot i que no és pròpiament un espectacle de màgia, L’il·lusionista interpel·la l’espectador amb el truc més antic de tots: la màgia del teatre. En aquesta ocasió la il·lusió d’en Peyu ha estat endinsar-se en el món de les cartes, l’escapisme, els conills que surten del barret… esperant sorprendre el públic i esperant, sobretot, que la gent es deixi sorprendre. En Peyu ens convida a anar a l’essència més primitiva de la vida: riure i deixar-se il·lusionar.

‘Peyu. L’il·lusionista’. Direcció: Joan Roura. Teatre Auditori de Granollers. Diumenge 23 d’abril, 17.30.

Peyu

Pep Munné protagonitza ‘Speer’ a Canovelles

El Teatre Auditori Can Palots acollirà aquest divendres ‘Speer’, l’obra sobre la llegenda de l’arquitecte i ministre Hitler. Protagonitzada per Pep Munné i dirigida per Ramón Simó, aquesta obra de teatre d’Esther Vilar es basa en la figura d’Albert Speer, l’arquitecte i ministre de Hitler destinat a succeir-lo. Speer és una comèdia amarga d’intriga política perseguida per la polèmica. Creada el 1998 l’obra té un rerefons històric i ficció que posa a Europa davant del mirall. Una oportunitat per reflexionar sobre el poder, la barbàrie, la visió i la revisió de la història recent.

‘Speer’. Direcció: Ramon Simó. Amb Pep Munné. Teatre Auditori Can Palots, Canovelles. Divendres 21 d’abril, 20.00.

L’actor Pep Munné

Lágrimas de sangre presenta el nou disc a la Nau B1 de Granollers

Lágrimas de Sangre, un dels grups de rap líders d’àmbit nacional i referents en l’escena hip hop, aterra aquest dissabte a les 10 del vespre a la Sala Nau B1 de Granollers per presentar el seu nou disc, ‘Armónico desorden’. La banda fa més d’una dècada que conquereix escenaris amb el seu estil inclassificable i una posada en escena explosiva. Els teloners seran els vallesans Los Niños del Balcón, un grup de hip hop que canta temes propis amb cançons dedicades a l’amor, el desamor, els amics, la vida i els problemes quotidians. Una barreja de hip hop, dancehall, reggae, trap i reggaeton.

Lágrimas de sangre i Los Niñós del Balcón. Sala Nau B1, Granollers. Dissabte, 22 d’abril, 22.00.

El grup Lágrimas de Sangre

  • Compartir