• Compartir

Songstore, Montflorit i Marta Shanti, al festival Parc de la Linera

22 de setembre de 2023

El festival Parc de la Linera de Parets celebrarà aquest dissabte la seva sisena edició amb un total d’11 concerts i una sessió de discjòquei. Destaquen al cartell noms com els de Songstore, Montflorit o Marta Shanti. Les actuacions començaran a les 5 de la tarda i s’allargaran fins a la mitjanit al parc que dona nom a l’esdeveniment. L’entrada serà lliure, i hi haurà servei de barra amb preus populars.

“Som un festival de promeses. La nostra filosofia és donar visibilitat i projecció a tota una sèrie d’artistes que tenen projectes de futur, i fer-ho de manera que tothom hi pugui accedir. Per això l’entrada és gratuïta i els preus de la barra són assumibles”, explica Xavier Nadal, membre de Binary Emotions Knights, el col·lectiu que organitza el festival, que l’any vinent celebrarà el seu desè aniversari.

El cartell d’enguany és d’allò més eclèctic, amb un ventall d’estils que van del folk a les músiques urbanes passant pel rock o l’electrònica experimental. El programa el formen sobretot músics joves i provinents de les comarques vallesanes. L’única excepció són els barcelonins Songstore, veterans de l’escena indie barcelonina que esdevindran un dels grans reclams de la nit.

Montflorit, d’altra banda, són de Cerdanyola del Vallès i representen una nova generació de bandes de rock alternatiu a casa nostra. Marta Shanti, de Montmeló, presentarà la seva cançó d’autor amb accent mediterrani. Completaran el cartell propostes com les de Marina Canet, Joan Delapse, Ellen & Simona, Aeria, MLPe, Flintt, Life in a Castle o el cantautor local Nil Nadal. Tancarà la programació una sessió de Sleepy Cleo DJ.

  • Compartir