• Compartir

Sis concerts fins dimecres, en el 19è Festival de Música Religiosa de Vic

31 de març de 2023

La ja clàssica fanfàrria de campanes de la catedral introduirà, aquest dissabte al migdia, la 19a edició del Festival de Música Religiosa de Vic. Enguany desplegarà una oferta de sis concerts durant els propers dies. Diferents escenaris de la ciutat i el monestir de Sant Pere de Casserres acolliran les actuacions d’aquest festival organitzat per les parròquies de Sant Domènec i el Carme, que el van impulsar, l’Ajuntament de Vic i la Fundació Antiga Caixa Manlleu.

El mateix dissabte a les 9 del vespre, a l’església de Sant Domènec, la Coral Càrmina –referent indiscutible del cant coral a Catalunya– interpretarà el programa (Re)encontres (Re)estrenes. L’endemà diumenge, a les 8 del vespre, l’església de l’Escorial acollirà el concert Nigra Sum, amb el quintet Dichos Diabolo, especialista en la recuperació de música hispànica antiga.

El festival continuarà durant la propera setmana amb concerts fins dimecres. Una de les novetats d’enguany és la incorporació de nous escenaris. Aquest divendres serà l’Escrivania, on el musicòleg Joan Vives oferirà una conferència a les 7 de la tarda, com a preludi de la programació. I dimarts vinent, la música es traslladarà també a la residència d’El Nadal.

  • Compartir