• Compartir

S’estrena el Sant Quirze Sona!!! per revitalitzar el Teatre Centre

26 de maig de 2023

El nou minifestival Sant Quirze Sona!!! s’incorpora aquest divendres a l’activitat musical del Bisaura, amb la finalitat de “revitalitzar el teatre El Centre de Sant Quirze”, segons explica un dels seus promotors, Pep Cabrero. Ell mateix és membre d’una de les quatre formacions que integren el cartell, The Blue Stable, amb el blues inspirat en la tradició de Nashville com a motiu de reivindicació.

La música nord-americana serà protagonista d’una vetllada que iniciarà el duet femení de soul The Bubble. La formació Pessic de Gospel portarà una nombrosa representació sobre l’escenari per exhibir-hi aquest gènere eminentment vocal i coral. El rock dels Antiguos Astronautas tancarà una nit, on cada grup tindrà tres quarts d’hora per exhibir-hi la seva música.

La primera edició del minifestival neix amb la intenció de fer forat en el calendari cultural santquirzenc, en un moment en què el teatre El Centre ha estat declarat Bé Cultural d’Interès Local, per poder optar a fer-hi millores. Les quatre formacions són de l’entorn del Bisaura. A més del teatre El Centre, l’objectiu dels organitzadors seria portar actuacions també a la Cooperativa. L’entrada del Sant Quirze Sona!!! s’ha fixat en 5 euros, i les actuacions s’iniciaran a 2/4 de 10 del vespre.

  • Compartir