Tres persones descansant en una casa de fusta a la muntanya d'Àustria
  • Compartir

Senderisme per Àustria

Viatges Alemany
29 de juny de 2017

Les rutes de senderisme per Àustria formen part de l’oferta de turisme i viatges del país alpí des de fa segles. L’afició d’aquest poble per caminar pels senders muntanyencs, per gaudir dels trekkings pels seus prats i per les seves valls, ha dotat al país de gran quantitat de propostes que els viatgers podem aprofitar.

Àustria és un país dividit en nou regions, amb més de dos terços de la seva geografia a la part oriental dels Alps. Això ens dóna una idea dels tipus de paisatges i de tradicions que el formen: zones muntanyoses de tradició rural en què les granges han dotat a la seva gent d’una forma de vida senzilla.

Els seus habitants són amants de les tradicions, i això el viatger ho percep en recórrer a pas tranquil el camí.

 

Caminadors i pagesos a les muntanyes d'Àustria

 

El riu Danubi és un altre dels accidents naturals que han configurat el paisatge austríac. Travessa Àustria d’oest a est amb una ruta fluvial d’extraordinària importància històrica. El patrimoni cultural del país està en deute amb aquest riu i amb la influència estratègica que li va atorgar en el passat.

Les rutes de senderisme per Àustria ofereixen propostes molt variades, les quals estan estretament lligades a aquests dos aspectes:

 

Rutes de senderisme pels llacs de Salzurg

Una ruta  fàcil, senzilla i sense desnivell, apta per a tot tipus de públic. L’itinerari recorre 71 quilòmetres durant 8 dies, amb alguns trams en vaixell per accedir a les vistes dels llacs de la regió de Salzburg.

Rutes muntanyoses per les valls del Tirol 

Aquesta proposta  està pensada per a caminants amb àmplia experiència, ja que s’endinsa durant 7 dies per alguns dels paisatges més impressionants dels Alps, a la província del Tirol, fins a la ciutat d’Innsbruck.

 

Persones menjant a l'aire lliure entre muntanyes d'Àustria

Fotos
© TVB Stubai Tirol, fotógrafo: Andre Schönherr
© Austria Publicidad, Fotógrafo: Florian Sonntag
© Tirol Werbung, fotógrafo: Dominik Gigler
  • Compartir