• Compartir

Recta final del Festival de Jazz de Vic

10 de maig de 2024

El concert que el britànic Kit Downes interpretarà amb l’orgue barroc de l’església dels Dolors, aquest divendres, és un dels principals atractius del segon i darrer cap de setmana del Festival de Jazz de Vic. Downes (Norwich, 1986) és un músic d’improvisació que ha gravat peces per a piano i orgue, en solitari o en col·laboració amb altres creadors. El seu concert, amb el títol de Kit Downes Organ Solo, serà una experiència immersiva que s’acompanyarà de projeccions en 360 graus, en una iniciativa que la Jazz Cava comparteix amb El Refugi.

El festival continuarà el mateix divendres a la nit amb un músic estretament vinculat a la Jazz Cava, el trompetista Raynald Colom, que presentarà el seu nou projecte, Ray of Light, al capdavant d’un quintet que inclou un discjòquei i un MC. Components que el connecten amb una de les seves influències, la del hip-hop.

Dissabte, el festival rebrà noves aportacions nòrdiques amb Ragnarök Trio, formació creada a Rotterdam (Països Baixos) a l’entorn del guitarrista islandès Thorkell Ragnar. Serà a l’Escenari Alhambra, a l’exterior, abans del sextet català Curós explorant fronteres entre jazz i pop i de la darrera nit a la Cava amb Enemy, trio del qual també forma part Kit Downes. El festival es tanca diumenge al migdia amb la Big Band de l’EMVic i a la tarda, amb Young Barcelona Quintet.

  • Compartir