• Compartir

Quins seran els principals discos del 2020?

Jordi Sunyer
16 de gener de 2020

La collita discogràfica del 2020 als Països Catalans es preveu generosa. Per sobre de tot, però, destaquen tres àlbums que s’han de publicar durant la primavera: l’últim de Txarango, el primer dels Amics de les Arts en format trio i el retorn dels Sopa de Cabra. El de Txarango de moment no té data de sortida, però actualment s’està gravant als estudis de David Rossell a Artés. El més destacat d’aquest treball, però, és que la banda ha anunciat que serà l’últim i que la gira que arrencarà a Vic el 12 de juny serà la darrera.

El segon disc destacat que aterrarà aquest 2020 és el primer dels Amics de les Arts en format de trio (Eduard Costa va deixar la banda l’any passat). El treball també es publicarà a la primavera i l’editarà Música Global en col·laboració amb la multinacional Universal.

El tercer dels grans discos del 2020 serà Farem que surti el sol, el nou treball d’uns Sopa de Cabra que ja van retornar el 2015 amb Cercles. A part d’aquests tres, el 2020 ens portarà altres novetats. També trauran nou disc els Blaumut, Suu, Koers i, de cara a la tardor, també reapareixerà Sanjosex. I ja que hem citat que hi haurà nou disc de Sopa de Cabra, cal recordar que en el seu moment també van treure un darrer disc i van fer una última gira. L’adeu de Txarango, per tant, tot i que ara sembli que és per sempre, ves a saber. Mai es pot dir d’aquesta aigua no en beuré ni amb aquests tios no tornaré.

  • Compartir