• Compartir

Què són les plantes purificadores de l’aire

22 de setembre de 2023

Amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aire de la llar, és altament recomanable col·locar una o diverses plantes purificadores en diferents espais de casa nostra. Bàsicament, aquestes són plantes que no solament compleixen una funció estètica. Més enllà de l’aspecte ornamental, compten amb una característica que es valora molt positivament. Ens referim a la capacitat d’eliminar unes certes toxines i partícules en general que es troben presents en l’ambient casolà. Aquests elements són nocius i acaben afectant la salut dels qui viuen en aquest domicili. Un efecte negatiu que es produeix a llarg termini.

Les plantes purificadores s’encarreguen d’acabar amb aquesta mena de substàncies. Una de les més habituals és coneguda sota el nom de formaldehid, encara que no és l’única. A la llista cal sumar altres com les següents: benzè, amoníac, o xilè.

Són nombroses les plantes purificadores que existeixen en l’actualitat. Entre les que tenen una major presència en les nostres llars, destaquen sobretot les llengües de sogra. De fet, sigui com sigui la casa que visitis, és molt probable que hi hagi una d’aquestes plantes en algun racó de la llar.

El llistat va més enllà abastant moltes plantes purificadores que també exerceixen una funció similar, sent el lliri de la pau i el potos altres dues de les molt populars, a més de l’heura, o la palmera de bambú.

  • Compartir