• Compartir

‘Qué guapa soy’, d’Abby Kohn i Marc Silverstein

Joan Salvany
25 de juny de 2018

Una noia corrent, amb un treball estable i un apartament decent, se sent invisible i s’enfronta a les seves inseguretats cada dia. Quan es desperta després d’una brutal caiguda que la deixa inconscient, de sobte comença a creure’s la dona més bonica i autosuficient del planeta. Amb aquesta nova confiança en si mateixa se sent capaç de viure la seva vida sense complexos ni limitacions, però què passarà quan s’adoni que la seva aparença en realitat no ha canviat?

Aquesta comèdia és el primer llargmetratge escrit i dirigit per Abby Kohn i Marc Silverstein, que expliquen la singular història d’una jove que sempre ha somiat a ser més bonica. Atordida i ensangonada després de patir una brutal caiguda al gimnàs que li fa perdre el coneixement, es mira al mirall i creu que el seu desig s’ha fet realitat.

Les seves millors amigues la veuen com sempre, però li segueixen el joc al veure que l’autoconfiança de la nova dona s’ha disparat. En el seu nou treball en una empresa de cosmètics, la seva naturalitat desperta l’interès de les seves caps i allà descobrirà que les dones aparentment perfectes també tenen problemes que no poden solucionar amb la seva bellesa. La lliçó que aprendrà és que la forma de veure’t a tu mateix és la que representa realment el teu potencial. La pel·lícula compta amb un repartiment de rostres coneguts com la còmica Amy Schumer (Y de repente tú), Michelle Williams (Manchester frente al mar), Emily Ratajkowski (Perdida), Tom Hopper (Juego de Tronos) o Busy Phillips.

  • Compartir