• Compartir

Quarta edició de la Fira de Dones Artesanes de Sant Hipòlit

6 de juny de 2024

Afavorir els projectes d’emprenedoria i ocupació de les dones, amb l’acció artística com a fil conductor. És l’objectiu de la Fira de Dones Artesanes de Sant Hipòlit de Voltregà, que aquest dissabte viurà la quarta edició. Per segon any consecutiu, el certamen es desplegarà en format vespertí, de 6 de la tarda a 12 de la nit. El canvi d’horari va venir motivat per la forta calorada de les dues primeres edicions diürnes. Ara només cal esperar que dissabte no plogui, com va passar l’any passat.

L’esdeveniment vol posar en valor les habilitats i processos laborals de la dona, així com fomentar una xarxa de sororitat entre aquestes. Les protagonistes, la seixantena d’artistes i artesanes que hi prendran part, en representació de múltiples especialitats, amb parades que s’estendran al llarg de l’avinguda Josep Taradellas.

La fira continua apostant per les activitats culturals paral·leles amb mirada de dona i per a tots els públics. Destaquen els concerts de Sílvia Tomàs i Clara Maschio, però també una zona de jocs infantils i un servei de food trucks. A més, a les 8 del vespre hi ha prevista una cercavila específica de gegantes dels diferents pobles del Voltreganès. Tots els visitants de la fira seran obsequiats amb un detall de Flors Ca la Glòria i entraran en un sorteig d’una panera de Vins Riera amb productes elaborats per dones.

  • Compartir