• Compartir

Quan Sabrina va fer furor a Vic

16 de desembre de 2022

La cantant italiana Sabrina va actuar al Roc 34 de Vic el 27 de desembre de 1987. Sabrina, famosa per la cançó de Boys, va congregar molts fans a la pista de la discoteca vigatana. El concert més aviat va ser justet. Només va cantar cinc temes i encara va fer una llarga mitja part.

Aleshores, Sabrina era una estrella. Estava anunciada una actuació a Vic pel mes de novembre, però, segons es va informar aleshores, va haver d’ajornar el viatge perquè va tenir un accident de trànsit prop de Milà. Famosa per la seva cançó Boys, al final l’actuació es va produir en plenes festes de Nadal. “Vint-i-cinc minuts amb la Sabrina van ser suficients ahir diumenge perquè tot el personal que va assistir a la miniactuació de la italiana pogués excitar-se de mala manera gaudint del seu body”, començava la crònica que firmava Pere Vilarrasa a EL 9 NOU de l’endemà.

La discoteca es va omplir a vessar d’una clientela majoritàriament masculina, “però el seny va imperar tota l’estona i no es va produir cap mena d’invasió col·lectiva de l’escenari, ni cap xicot va intentar una aproximació desinbolta a la cantant”.

  • Compartir