• Compartir

Primera edició de l’Estival Market de Gurb

6 de juny de 2024

Els productes d’artesania i el talent local seran els grans protagonistes de la primera edició de L’Estival Market, que tindrà lloc aquest dissabte, entre les 12 del migdia i les 12 de la nit, a l’entorn del Mas L’Esperança de Gurb.

La iniciativa neix de la proposta de tres joves de la comarca que, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gurb, han unit els seus projectes personals. Es tracta d’Insert Events, una empresa d’organització d’esdeveniments, i White Valley, una marca de roba de moda de confecció artesanal.

Els organitzadors aposten per un concepte de mercat singular pensat “per a un públic que vol gaudir d’un espai on poder consumir de forma ètica i estètica”, destaquen en un comunitat. La idea és que la iniciativa tingui continuïtat i esdevingui “un market de referència”. De moment, els organitzadors ja estan molt satisfets de la bona resposta que ha tingut la proposta abans de viure la primera edició. “S’han superat amb escreix la inscripció dels estands participants, amb més de 60 marques que s’han interessat per participar en el projecte”, remarquen.

En aquesta primera edició, els visitants podran gaudir d’una gran varietat de parades amb productes artesans i locals, food trucks i música en directe. L’Estival Market vol ser, per sobre de tot, “una oportunitat per donar suport a les iniciatives dels nostres artesans i artesanes”, diuen.

  • Compartir