• Compartir

Preparar la pell durant l’estiu

14 de juliol de 2023

L’estiu és una època en què gaudim del sol i l’aire lliure, però tot això pot tenir un impacte negatiu en la nostra pell. L’exposició a les altes temperatures i altres factors ambientals, poden causar danys i deshidratar la nostra pell. És per això que és important prendre mesures per preparar la pell i mantenir-la saludable i radiant. Aquí van alguns consells útils per aconseguir-ho.

Hidratació:
L’estiu pot provocar una deshidratació ràpida de la pell, així que és essencial mantenir-la ben hidratada. Beure una quantitat suficient d’aigua durant el dia és fonamental per a mantenir-la també hidratada des de dins. Opteu per cremes lleugeres que s’absorbeixin ràpidament i que no deixin una sensació greixosa a la pell.

Protecció solar:
La protecció solar és fonamental per a una pell sana i protegida durant l’estiu. Utilitzeu sempre una crema solar amb un factor de protecció adequat per al vostre tipus de pell. Apliqueu-la generosament i repetiu l’aplicació cada dues hores, especialment després de banyar-vos o suar. No oblideu protegir les àrees sensibles com les orelles i el coll.

Exfoliació suau:
L’exfoliació, ajuda a eliminar les cèl·lules mortes de la pell i permet absorbir millor els productes aplicats. Durant l’època estival, és millor optar per exfoliants suaus i evitar els productes que continguin àcids forts, ja que poden augmentar la sensibilitat de la pell al sol.

Cuida els ulls i els llavis:
Els ulls i els llavis són així mateix zones delicades del rostre que necessiten atenció especial. Feu servir unes ulleres de sol de qualitat per a protegir els ulls dels raigs UV. No oblideu tampoc un protector labial amb FPS per mantenir els llavis hidratats i protegits.

Refresca’t:
La calor de l’estiu pot provocar inflor i enrogiment de la pell. Per mantenir la pell fresca i alleujar possibles irritacions, podeu utilitzar tònics facials o aigua de rosella refrigerada per aportar una sensació refrescant a la pell. També podeu usar màscares facials hidratants per alleujar i calmar la pell.

  • Compartir