• Compartir

Porta Ferrada i Sons del Món faran concerts a l’estiu

Jordi Sunyer
15 de juny de 2020

Finalment, l’estiu no quedarà orfe de festivals de música. Tot i que la majoria s’han cancel·lat,  n’hi ha hagut un parell que han confirmat que s’adapten a l’era coronavirus i que programaran concerts tot i que ho faran amb força limitacions. Es tracta de Porta Ferrada, a Sant Feliu de Guíxols, i Sons del Món, a Roses, als quals cal afegir-hi el Cruïlla XXS de Barcelona, que ja es va anunciar fa uns dies.

Al Sons del Món, doncs, una de les grans cites d’estiu de la Costa Brava des de fa tretze edicions, s’hi faran nou concerts a la Ciutadella de Roses amb tres caps de cartell: Sopa de Cabra el 31 de juliol, Manel el 8 d’agost i Stay Homas el 9 d’agost. Les limitacions actuals faran que el nombre d’espectadors es redueixi a 800 a cada concert i sempre complint amb les mesures de seguretat pertinents. La pandèmia ha provocat l’anul·lació de les gires dels artistes internacionals i per aquest motiu l’actuació de God Save The Queen ja s’ha ajornat pel 31 de juliol del 2021.

Pel que fa al nou Porta Ferrada, també amb bolos amb un aforament màxim de 800 persones, s’afegeixen a la programació Stay Homas, Miguel Poveda, Ara Malikian, Andrea Motis, Sopa de Cabra i Els Amics de les Arts. Es mantenen Albert Pla, Los Secretos i Coque Malla, Nil Moliner, Arnau Griso, Jethro Tull, Amaral i Manel. Cauen Jamie Cullum, Ben Harper, Leiva o Simple Minds, entre d’altres. Part de la música presencial, doncs, no farà vacances.

  • Compartir