• Compartir

‘Piloxing’, la mescla entre boxa i pilates

AMIC
8 de juny de 2022

Practicar esport es pot fer de gairebé tantes maneres com persones hi ha. I aquells que busquen nous esports per entrenar i mantenir-se en forma, físicament i psíquicament, cada cop tenen més opcions entre les quals escollir. Des de sortir a córrer cada dia fins a assistir al gimnàs sigui a fer sessions en grup o individual, o practicar esports en equip, optar pel ioga… La llista és inacabable.

Avui coneixerem un nou esport que mescla a la vegada dos exercicis força bons en l’àmbit de l’esport. Es tracta del piloxing, que és la barreja entre boxa i pilates, una mescla genial. N’heu sentit a parlar?

Com bé sabeu, aquests dos exercicis són molt beneficiosos per separat, ja que el pilates ens ajuda a millorar la postura, la fortalesa del nostre cos i la flexibilitat, i la boxa, d’altra banda, és un gran exercici aeròbic i una bona manera de treballar els músculs i la resistència.

Per això aquest nou esport és genial per cremar greixos, tonificar el cos, marcar una mica de múscul, millorar la nostra flexibilitat, fortalesa i postura i, a més, tenir un major control corporal, la qual cosa és fantàstic en tots els sentits.

Aquest esport s’ha de realitzar amb un monitor que ens indiqui què hem de fer en cada moment, i és que en ser una mica nou cada dia ens sorprendran amb exercicis nous.

Què us sembla a vosaltres aquest nou esport?

  • Compartir