Coca de Sant Joan amb cabell d'àngel
  • Compartir

Per Sant Joan, coca de cabell d’àngel

23 de juny de 2023

Ingredients:
2 làmines rectangulars de pasta fullada
500 g de cabell d’àngel
Sucre per a empolvorar
60 g de pinyons
1 ou

Instruccions:
Estén una làmina de pasta fullada damunt d’un paper per a enfornar.
Reparteix el cabell d’àngel per tota la superfície, deixant d’un a dos centímetres per les vores.
Estén l’ou batut per les vores sense cobrir.
Tapa amb l’altra làmina.
Torna a untar tota la superfície amb ou.
Amb l’ajuda d’un ganivet, fes petits talls per tota la vora perquè les masses quedin ben tancades.
A continuació, reparteix els pinyons per tota la superfície i empolvora sucre al gust.

Introdueix la coca en el forn i deixa-la que es cuini durant aproximadament 25-30 minuts, o fins que estigui daurada.

Una vegada que la coca estigui llesta, retira-la del forn i deixa-la refredar completament.

  • Compartir