• Compartir

Pepe Rivero i Ángela Cervantes, al Cicle de Jazz de l’Ametlla

23 de juny de 2023

El pianista cubà Pepe Rivero i la cantant eivissenca Ángela Cervantes porten el seu ‘Olas y arenas’ al 12è Cicle de Jazz de l’Ametlla del Vallès, aquest dissabte a Can Plantada. El treball, produït per José E. Cruz, és un homenatge del pianista i la cantant a la figura i el llegat de la gran artista portoriquenya Sylvia Rexach (1922-1961). Va ser cantant, compositora, poetessa, guionista de comèdia i, sobretot, molt avançada al seu temps. En el concert, a partir de la seva poesia i melodies, s’hi podrà escoltar una selecció dels seus temes composats entre la Primera Guerra Mundial i la bohèmia vida nocturna dels anys 50. Els dos músics actuaran en format quintet amb Marc Miralta, bateria; Manel Fortià, contrabaix, i Martí Serra, saxo tenor i soprano.

‘Olas y arenas’. Pepe Rivero, Ángela Cervantes, Marc Miralta, Manel Fortià i Martí Serra. 12è Cicle de Jazz. Can Plantada, l’Ametlla del Vallès. 20h.

Ángela Cervantes i Pepe Rivero

La cubana Yaima Orozco presenta ‘Mi libertad’ a Caldes

L’artista cubana Yaima Orozco presentarà el seu treball ‘Mi libertad’ aquest diumenge a les 8 del vespre al Cafè del Centre Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui. La guitarrista i cantant estarà acompanyada d’Alfred Artigas, a la guitarra, i de Juan Pablo Balcazar, al contrabaix. Aquesta nova producció de l’artista és una confluència de la troba, la música popular brasilera, el rock, el jazz, el tango i la gran diversitat de ritmes cubans.

‘Mi libertad’. Yaima Orozco. Cafè del Centre Ateneu Democràtic i Progressista, Caldes de Montbui. Diumenge 25 de juny, 20.00.

Yayma Orosco

Concert de flamenc jazz al Tarambana de Cardedeu

El Tarambana de Cardedeu acollirà aquest diumenge a 2/4 de 7 de la tarda un concert de flamenc jazz amb el trio format per Marc Miralta (vibràfon), Pau Figueres (guitarra) i Manel Fortià (contrabaix). Miralta, un dels referents del flamenc jazz del país, fa un pas més enllà en un nou projecte. Des del vibràfon, adapta temes de Paco de Lucía, estàndards de jazz, temes originals i improvisacions obertes per experimentar amb les harmonies del flamenc jazz i les melodies de la guitarra flamenca. En aquest projecte s’acompanya de dos músics de referència com Figueres i Fortià.

Marc Miralta, Pau Figueres i Manel Fortià. Tarambana de Cardedeu. Diumenge 25 de juny. 18.30.

Marc Miralta, Manel Fortià i Pau Figueres


  • Compartir