• Compartir

Pepa Plana reflexiona sobre la guerra a ‘Si tu te’n vas’

13 d'abril de 2023

L’artista Pepa Plana, un referent de l’escena del circ a Catalunya, presenta aquest dissabte al Teatre Auditori de Granollers ‘Si tu te’n vas’. L’espectacle el va preparar en una residència durant els mesos de setembre i octubre al TAG i a Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Plana estarà acompanyada a l’escenari de Nan Valentí i de Lola González, actriu i pallassa, integrant i fundadora de la companyia Lolita Corina. Totes tres formaran un trio de pallasses tradicionals que reviuran els números més coneguts del repertori clown, amb una història que els donarà unitat. És un espectacle d’humor i clown amb una clara mirada femenina, protagonitzat per tres heroïnes oblidades que ens expliquen la seva història amb la voluntat de viure, per sempre més, en la nostra memòria.

‘Si tu te’n vas’, Pepa Plana. Teatre Auditori de Granollers. Dissabte 15 d’abril, 20.00.

Imanol Arias protagonitza a Granollers ‘Muerte de un viajante’

El conegut actor Imanol Arias protagonitza l’adaptació al teatre de ‘Muerte de un viajante’
d’Arthur Muller, aquest diumenge al Teatre Auditori de Granollers. Miller va personalitzar la seva crítica al capitalisme, al somni americà i a la manca d’humanitat. Arias, que és també el productor de l’espectacle, actuarà al costat de Cristina de Inza i el seu fill, Jon Arias. Rubén Szchumaher és el director de l’adaptació, de Natalio Grueso. L’adaptació del clàssic teatral del segle XX és totalment respectuosa amb el text d’Arthur Miller i Arias interpreta a Willy Loman, el viatjant de comerç que amb 63 anys està exhaust i veu com la seva posició a l’empresa on treballa trontolla.

‘Muerte de un viajabte’, d’Arthur Miller. Amb Imanol Arias. Teatre Auditori de Granollers. Diumenge 16 d’abril. 19.00.

Imanol Arias

Baró d’Evel inaugura el festival Circ Cric amb un espectacle per a Pallasssos sense Fronteres

El Festival Circ Cric s’inaugurarà aquest divendres a les 8 del vespre amb l’actuació de Baró d’Evel, que presentarà ‘Yal·lah’. L’espectacle servirà per celebrar els 30 anys de Pallassos sense Fronteres, i la recaptació que s’obtingui es destinarà a aquesta ONG. Entre gira i gira, la companyia s’atura al Circ per preparar l’expedició al Líban, ‘Som-hi! (Yal·lah)’. Abans de marxar presenten l’espectacle que durà a terme als camps de refugiats del Líban, on es presentaran del 17 al 23 d’abril. Blai Mateu i Camille Decourtye estan acompanyats en aquesta aventura per Noëmie Bouissou, Julian Sicard, Martí Soler i Guillermo Weikert.

‘Yal·lah!’. Baró d’Evel. Festival Circ Cric. Sant Esteve de Palautordera. Divendres 14 d’abril, 20.00.

‘Yal·lah!0

Produccions Yllana porta ‘Maestrissimo’ a Parets

Producciones Yllana actua aquest diumenge a 2/4 de 7 de la tarda al Teatre Can Rajoler del Parets del Vallès amb l’espectacle ‘Maestrissimo (Paganini 2)’. Es tracta d’una obra que es troba a mig camí entre el concert de càmera i la comèdia satírica. El muntatge està protagonitzat per quatre músics de segona fila, però amb molt de talent, que intenten fer-se un lloc en la difícil època que els ha tocat viure. Els personatges fan reflexionar sobre el valor de l’art i la cultura, la importància de la creació, la genialitat i el talent, al mateix temps que repassen moments culminants de la música clàssica. Els intèrprets són Eduardo Ortega, Jorge Fournadjiev, Isaac M. Pulet i Jorge Guillén.

‘Maestrissimo (Paganini 2)’. Produccons Yllana. Teatre Can Rajoler, Parets. Diumenge 16 d’abril, 18.30.

L’obra es mou entre el concert de càmara i la comèdia satírica

  • Compartir