• Compartir

Parcs infantils de Nadal

30 de desembre de 2022

Els parcs infantils de Nadal han retornat amb força després de la pandèmia. A diversos municipis del Vallès Oriental encara és possible que els infants els gaudeixin.

Aquest divendres, a la pista Polivalent de Canovelles hi ha el parc infantil amb llits elàstics, toro mecànic, tallers de maquillatge, d’ornaments personals i jocs de l’Oest.

A les 6 de la tarda hi haurà un espectacle musical amb Els Coloraines i a les 7 cloenda amb correfor infantil amb els Diables de Canovelles.

El parc infantil del pavelló municipal de Llinars/Toni Torrillas

A Llinars, el Parc de Nadal Solidari continua aquest divendres a partir de 2/4 de 5 de la tarda al Pavelló Municipal. Per poder accedir-hi, cal portar un aliment de caducitat llarga.

L’Atelier Comunitari de Cardedeu/Toni Torrillas

A Cardedeu, l’escola bressol Can Serra, acull, fins dimarts vinent, l’Atelier Comunitari, un parc infantil impulsat per l’Ajuntament amb l’institut Pla Marcell i el Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic d’Educació Infantil.

S’hi pot trobar un espai de joc simbòlic i artístic adreçat a infants de 0 a 6 anys.

El Parc de Nadal de Martorelles, al pavelló esportiu/Toni Torrillas

I a Martorelles, fins aquest divendres a les 7 de la tarda, es pot gaudir del parc infantil al pavelló esportiu amb jocs i tallers per als més petits.

  • Compartir