• Compartir

Padre no hay más que uno (2). La llegada de la suegra

Joan Salvany
11 de setembre de 2020

Torrente ‘Segura’ manté la seva genialitat en aquesta segona part que ja marca continuïtat, ja que a part del número de fills que té, es preveu l’arribada d’un altra bebè a la casa. Tot i que a una distància infinita de les famílies dels Ozores, ningú dubte que tornarà a guanyar a la taquilla superant fins i tot el Torrente 5 que ja té aquest record.

A la senzillesa de la primera part s’hi ha d’afegir aquí la simpatia global de Loles León com la sogra acabada d’arribar per ajudar el naixement de la nova criatura. Ben resolta per l’ingeni amable de Santiago Segura només es troba a faltar més sincronització en la concatenació dels gags, fet que s’hauria d’haver resolt prèviament al guió de Marta González de Vega. Per tot això és impossible censurar la pel·lícula en primera intenció i en segona a l’al·lusió religiosa que fa d’algunes sectes propícies a la natalitat desbocada. Amb la presència de la serventa acabada d’arribar del Perú, el seu èxit a les xarxes i quan tot sembla que està en pau és quan arriba la nova criatura que fa donar una tombarella a tota la situació familiar.

Tornen a col·laborar amb Segura els actors Toni Acosta, Martina D’Antiochia, Calma Segura, Silvia Abril, Sirena Segura, Lorena Verdun, Carlos Gonzalez Morollo, Luna Fulgencio, Jose Mota, Carlos Areces, Wendy Ramos, Florentino Fernandez i Alberto Chicote, així com Ainoha Arteta y Lorenzo Caprille.

  • Compartir