• Compartir

Òpera al Teatre Auditori de Granollers amb ‘Romeu i Julieta’

27 d'octubre de 2023

El Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès presenten aquest diumenge al Teatre Auditori de Granollers l’òpera ‘Romeu i Julieta’, la primera de la temporada. Es tracta d’una de les obres cabdals de l’òpera romàntica francesa i està considerada arreu del món com una de les millors reproduccions musicals del relat shakespearià. La nova producció compta amb el director d’escena Pau Monterde, amb Miquel Gorriz com a assistent a la direcció d’escena i amb escenografia d’Elisabet Castells. L’equip artístic estarà encapçalat pel tenor barceloní Albert Casals, jove cantant ja conegut que ha col·laborat amb la temporada d’Òpera a Catalunya en diverses ocasions i que torna de nou en el paper de Roméo, tal i com va fer en la darrera vegada que es va representar Romeu i Julieta dins la temporada (2012) i la soprano ucraïnesa Yulia Merkudinova, guanyadora del 2n Premi del 60è Concurs Tenor Viñas (2023) que es presentarà per primera vegada al cicle. A la funció de Granollersel rol de Juliette serà interpretat per la mallorquina Marga Cloquell.

‘Romeu i Julieta’. Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i Orquestra Simfònica del Vallès. Teatre Auditori de Granollers. Duimenge 29 d’octubre, 18h.

El musical ‘Ladies Football Club’ arriba al Teatre Auditori de Granollers

‘Ladies Football Club’, el musical que triomfa a Madrid, arriba al Teatre Auditori de Granollers aquest divendres a les 8 del vespre. Sergio Peris-Mencheta dirigeix, en llengua castellana, aquesta emocionant obra d’Stefano Massini, amb tocs èpics i en clau de musical. L’espectacle,q ue no para d’acumular èxits i bones crítiques, tracta el fenomen del futbol femení al Regne Unit durant la Primera Guerra Mundial, quan la Llei va dissoldre els equips femenins.

‘Ladies Football Club’

Marcel Gros puja a l’escenari de Can Palots de Canovelles amb ‘Remember Show’

Teatre Mòbil i Marcel Gros es retroben després de 30 anys de no actuar junts a l’escenari
per presentar aquest espectacle familiar per no parar de riure: ‘Remember Show’. En aquesta proposta de circ, els clowns recuperen el carrer que els va veure néixer i créixer com a artistes després de tota una vida viatjant en el carro de la farsa i donant voltes pel món. Convertint el món de l’espectacle en una parodia.

‘Remember show’. Teatre Mòbil i Marcel Gros. Teatre Auditori Can Palots, Canovelles. Dissabte 29 d’octubre, 18.00.

Marcel Gros

Jocs i música amb ‘Kaixes’ al Cinema Edison de Granollers

La Roda d’Espectacles Infantils arriba aquest diumenge a les 12 del migdia el Cinema Edisons de Granollers amb ‘Kaixes’, de la companyia Com Sona? El muntatge és una barreja eclèctica de música popular, d’autor i original on cada cançó esdevé un joc a través del teatre d’objectes, amb un clar protagonisme dels instruments musicals. L’espectacle està recomanat per a infants a partir de 2 anys.

‘Kaxes’, Com Sons?. Roda d’Espectacles Infantils. Cinema Edison, Granollers. Diumenge 29 d’octubre, 12.00.

El muntatge ‘Kaixes’


  • Compartir