• Compartir

Novetats editorials

5 de gener de 2024

‘Tríptic’
Eva Baltasar
Club Editor
Un sol volum reuneix ara les tres novel·les d’Eva Baltasar que han estat un indiscutible èxit entre lectors i crítica. Permagel, Boulder i Mamut, publicats al llarg de cinc anys, han recollit un munt de distincions, des de ser finalista del Booker International fins a guanyar el Premi Òmnium o el Premi Llibreter. Una bona ocasió, sobretot, per a aquells que encara no han llegit l’autora.

‘Ales de sang’
Rebecca Yarros
Columna
Alguns diuen que és la barreja perfecta entre les sèries Divergent i Els jocs de la fam. L’escenari és el regne de Navarre, on la jove Violet és obligada per la seva mare a anar al Col·legi de Guerra de Basgiath. Allà aprendrà a ser genet de drac, l’elit dels defensors del regne. Però els dracs no es vinculen amb els humans que veuen febles. Al contrari, els socarrimen. La Violet haurà de ser forta.

‘Una tarda de música’
Rosa Leveroni
Brau Ed.
Són les dones que van obrir camins en un àmbit que abans era vedat exclusiu masculí, el dels cossos de seguretat i emergència. Bomberes, tècniques d’ambulància, mosses d’esquadra… I l’arribada de dones a aquestes professions sol comportar canvis més profunds de les maneres d’actuar i de relacionar-se. Els retrats d’una dotzena de dones que han dut la igualtat a la pràctica.

‘Friday’
E. Brubaker / M. Martín / M. Vicente – Mai Més Llibres
En la línia del còmic fantàstic arriba al català la sèrie Friday amb el seu llibre número 1, El primer dia de Nadal. Amb guió del nord-americà Ed Brubaker, dibuix de Marcos Martín i color de Muntsa Vicente, barreja gènere negre i de terror. Els seus protagonistes són Friday Fitshugh i Lancelot Jones, aficionats a resoldre misteris des de nens i que de joves ja tenen una agència de detectius.

  • Compartir