• Compartir

Novetats editorials

9 de març de 2023

‘Aterratge’
Eva Piquer
Club Editor
Eva Piquer torna a la novel·la al cap de més de 20 anys d’haver publicat la primera. I ho fa amb un relat de supervivència. La pròpia, sí. I en paral·lel, la d’un cas insòlit, un avió pilotat per un jove inexpert que l’any 1973 va caure a Islàndia. Les restes de l’accident, en què no va morir ningú, són avui lloc de visita. L’atzar de la vida, l’atzar de la mort. I com aterrar després d’una tragèdia.

‘Contra el mon’
Pere Antoni Pons
Empúries
De “demencial” qualifica l’autor mallorquí l’inici de la seva darrera novel·la. Una catàstrofe fa desaparèixer la serra de Tramuntana. I què passa quan desapareix allò que et defineix? Tres personatges s’hi encaren: Maties, exdirector d’hotel; Miquel, ecologista, i Sebastià, artista. En el fons, Pons creu que d’aquí a un parell de dècades Mallorca serà postapocalíptica, tal com la descriu.

‘La societat literària…”
Mary ann Shaffer, Annie Barrows
Ara Llibres
El títol complet és La societat literària i del pastís de pela de patata de Guernsey, i és una petita delícia de novel·la per a qui vulgui sentir-se de bon humor. Iniciada per Mary Ann Shaffer i completat per la seva neboda Annie Barrows, ens porta a una illa del canal de la Mànega ocupada pels alemanys a la Segona Guerra Mundial. A una societat literària que hi neix… i a un pastís de pela de patata.

‘Viatge pel país de la sang’
Per Nyholm
Saldonar
Ara que fa un any de l’inici de la guerra d’Ucraïna, una bona forma de saber-ne més és aquest llibre del veterà periodista danès Per Nyholm. Amb l’arma del reporter, la llibreta, i el seu bagatge en molts altres conflictes, viatja per Ucraïna. I narra com viu la gent aquesta lluita entre un imperi que vol eixamplar les fronteres i un país que intenta resistir. Amb fotos de Jan Grarup.

‘El Gran Buit’
Léa Murawiec
Ed. Finestres
El Gran Buit, de Léa Murawiec és un còmic que explica la història de Manel Naher, una noia que treballa en una petita llibreria. No obstant això, existeix una altra Manel Naher, una famosa cantant que posa en perill la vida de la nostra protagonista. El món distòpic que escenifica aquest còmic premia l’anomenada presència de les persones, de manera que si ningú pensa en tu, desapareixes.

  • Compartir