• Compartir

Novetats discogràfiques

8 de novembre de 2022

PREDICADOR JJ BOLTON
‘Ruta al paraíso’

A mitjans de 2019, el músic i emprenedor Josep Coll va començar un viatge des del seu Sant Feliu de Guíxols natal fins a Nova Zelanda batent el rècord de distància terrestre en moto sense assistència ni escales. L’aventura la va iniciar en homenatge a la seva mare, que havia mort de càncer, i el viatge li va servir també per compondre un disc que ara publica amb el nom Ruta al paraíso i fent-se dir Predicador JJ Bolton. Coll, que va començar amb Discípulos de Otilia, ha fet un disc sincer, mestís i compromès envoltat d’amics com Joan Garriga o Potato.

NAVET
‘Tot el que no sé de nosaltres’

Navet és el nou projecte de Salva Rey (compositor), el seu germà Christian (productor) i Àlex Llovet (lletrista). Tots tres, fa uns anys, actuaven plegats sota el nom de The Pinker Tones i més endavant també van donar vida a Rolf & Flor, un projecte de música infantil amb el qual van publicar quatre llibres-disc. I ara debuten amb un grup de pop, rock i folk on s’allunyen de l’electrònica de The Pinker Tones amb una base harmònica presidida per la guitarra acústica i l’ukelele on després s’hi sumen capes de guitarres elèctriques i sintetitzadors. Madur i adult.

GONZALO DEL VAL
‘Tornaviaje’

Gonzalo del Val és un bateria aragonès que ha fet carrera a Dublín, Nova York i, sobretot, a Barcelona. I ara, amb un segell basc, publica un disc de jazz contemporani amb un marcat accent català amb un quartet format pel trompetista osonenc Raynald Colom, el contrabaixista Manel Fortià i Romain Pilon, un dels guitarristes més destacats de l’actual escena jazzística francesa. L’àlbum inclou vuit peces escrites per Del Val, totes instrumentals menys l’última, Gota d’agua, on canta Carme Canela amb un regust brasiler.

  • Compartir