• Compartir

Novetats discogràfiques

13 de gener de 2023

ANNA URPINA
‘Baroque/Modern

El primer disc de la violinista vigatana Anna Urpina fa col·lecció de guardons a mig món. Entre d’altres, fa unes setmanes va guanyar la medalla d’or del World Classical Music Awards al Regne Unit en la categoria de música clàssica. La seva proposta va ser la premiada entre 447 candidats de 24 països diferents. Amb aquestes credencials, és evident que estem davant una obra mestra. Un disc amb quatre peces interpretades amb un violí barroc acompanyat de clavicèmbal i quatre peces modernes amb violí convencional acompanyat de piano. Un tresor.

MANOLO GARCÍA
‘Mi vida en Marte’

El disc del cantant Manolo García va sortir a la primavera però en parlem avui aquí perquè val molt la pena i perquè pot ser un molt bon regal de Reis. La pandèmia el va enxampar treballant (l’home, ja sigui cantant, pintant o escrivint, no para mai) i a l’abril va parir un doble àlbum fruit d’aquella etapa, l’elèctric Mi vida en Marte i l’acústic Desatinos desplumados. Els va començar a presentar en directe al juny tot i que a partir del novembre els va haver de cancel·lar tots per problemes de salut. Esperem que aquest 2023 pugui tornar als escenaris. El seu hàbitat.

LA BOSSA D’URINA
‘El primer disc’

La Bossa d’Urina és un duet format per Oriol Nieto i Daniel Bolsa amb un peu a Granollers i un altre a Califòrnia que factura dream pop amb espurnes de música màquina, rock dur i balades èpiques. Les lletres parlen de l’absurditat de l’existència i de l’estupidesa humana tot i que també hi ha espai per a l’amor universal o la crítica social, com passa en “Les criptomonedes”, el primer single del nou disc del qual han fet un videoclip excel·lent. Per cert, tot i titular-se El primer disc aquesta és ja la tercera entrega discogràfica de La Bossa d’Urina.

  • Compartir