• Compartir

Novetats discogràfiques

29 de desembre de 2022

LES BUSCH
‘Crit de guerra’

Les Buch és una banda de punk rock cent per cent femenina nascuda a Terrassa l’any 2017 liderada per Marina Comelles (veu i guitarra). Després de donar-se a conèixer gràcies al seu pas pel concurs Sona9 i de treure un parell d’EP, finalment debuten amb un llarga durada on parlen de feminisme i salut mental a base d’un rock esmolat que podria ser el fill bastard d’un casament entre Ramones i els banyolins Kitsch. I una curiositat: l’últim tema del disc, Tot és fals, els hi va produir la cantautora osonenca Joana Serrat.

FELIU VENTURA
‘Amics i referents’

L’últim disc de Feliu Ventura va ser Convocatòria, editat el 2019, i Amics i referents és un directe que recull fidelment el final simbòlic de la gira d’aquell treball. Concretament, el disc inclou el concert especial celebrat al Teatre Principal de València el desembre de 2021 amb convidats com Ovidi4, Pep Gimeno, Botifarra, Carles Caselles, Sandra Monfort, Miquel Gil o Xiomara Abello. Un bon regal de Nadal per als seguidors d’un cantautor que últimament no és especialment prolífic. A veure si durant el 2023 ens sorprèn amb alguna novetat…

EL NEN CACA
‘El nen caca’

El Nen Caca és un nou grup de música infantil en català liderat pel gironí Daniel Sánchez. En directe (i també en els vídeos que ja hi ha a les xarxes), el cantant/protagonista és una espècie de capgròs escatològic que sí, té cara d’emoji de caca. I en el debut discogràfic del projecte hi ha 14 peces que pretenen fer cantar i ballar petits i grans predicant valors i idees com la importància del reciclatge, les vocals, els números, el valor de compartir, la diversitat… La penúltima cançó del disc és la més caganera, “El tió”, molt adient per escoltar aquests dies.

  • Compartir