• Compartir

Novetats discogràfiques

27 de juny de 2024

OANA SERRAT
‘Big Wave’
L’últim disc d’estudi de Sopa de Cabra és La gran onada i el penúltim Cercles, on curiosament hi col·laborava Joana Serrat. I part de la temàtica que presidia aquelles cançons apareix també a la Big Wave (Gran Onada) de Serrat: Desesperança, dolor, trencaments… Pel que fa a so, però, Serrat està a una altra divisió. Quan molts artistes de l’Estat hi van ella ja en torna. Big Wave és un dels millors discos que s’editaran a Europa aquest 2024 i consolida la vigatana com un dels pocs artistes amb segell propi allunyat del mainstream. Per molts anys!

MOCS & CUCS
‘Cremem los putos bancs’
Mocs & Cucs és una banda de metal en català de les terres de Ponent. Els seus dos líders, Jordi Castells (guitarra i veus) i Guillem Tugues (baix i veu), fa anys que li fotien amb la històrica banda Plowshare i fa un temps van decidir impulsar un projecte paral·lel amb el sentit de l’humor ben esmolat i amb el nom de Milford Sons & Gunther Cucs. Poc després van debutar amb Cadàvers en avançat estat de putrefacció i ara, amb encara menys pèls a la llengua (i el nom retallat), hi tornen amb el segon llarga durada, Cremem los putos bancs.

GORAN LEVI
‘Guide Tones’
Goran Levi és un guitarrista búlgar que viu a l’illa de Mallorca des que tenia 4 anys. Allà s’ha forjat com a músic sobretot de l’àmbit del jazz i ara presenta un àlbum amb sis composicions pròpies originals dedicades a les amistats, els mentors i els referents que l’han inspirat al llarg de tota la seva trajectòria. El disc és eclèctic i mescla temes acústics, propers i íntims (Waltz for tomeu / fisherman’s tale) amb d’altres d’energètics i explosius en format elèctric com Song for marius o Que se yo. Interessant.

  • Compartir