• Compartir

Novetats discogràfiques

6 de juny de 2024

COMPANYIA ELÈCTRICA DHARMA
‘50 anys’
El 22 d’abril de 2023 la Companyia Elèctrica Dharma va celebrar els 50 anys de trajectòria amb un concertàs al Palau Sant Jordi de Barcelona. I si voleu reviure aquella diada, ara s’ha publicat un doble vinil que recull tot l’espectacle amb la Dharma tocant al costat d’amics com Sopa de Cabra, Gossos, Jordi Cuixart, Joan Reig, Jawad Amazingh, Balkan Paradise Orchestra, Maria del Mar Bonet, Quimi Portet, The Tyets o la Cobla Principal del Llobregat. Un record per a la història d’una de les bandes més representatives de la música nacional.

FENYA RAI!
‘Una ronda més’
Fenya Rai! és un quartet de Valls irreverent i fresc que passa el cançoner popular pel seu propi taller de planxa i pintura amb l’objectiu que la gent d’avui escolti cançons que poden tenir 200 anys. A Una ronda més, el seu tercer disc, hi han entaforat nou peces tradicionals (“Una dona llarga i prima”, “La galindaina” o “La perdiueta”) i la desena és un poema del Rector de Vallfogona. I perquè baixin millor sonen a ritme de ska, country o bachata. Això sí, només amb acordió diatònic, guitarra clàssica, pandereta, baix elèctric i les veus dels quatre components.

PERE ESPINOSA
‘Tots els dies de l’any’
El cantant de Sant Celoni Pere Espinosa és conegut sobretot per la seva tasca de discjòquei i comunicador a programes com Sputnik (TV3), Artèria 33 o El matí i la mare que el va parir (Ràdio Flaixbac). Paral·lelament, però, també té una carrera com a cantant de pop en solitari que va arrencar el 2004 amb He vist la llum, amb la complicitat de Jofre Bardagí. Ara, 20 anys després, Espinosa segueix insistint i publica el seu cinquè treball, Tots els dies de l’any. Bon pop-rock d’interessant factura però amb pocs números d’acabar sent mainstream.

  • Compartir