• Compartir

Novetats discogràfiques

25 d'abril de 2024

OQUES GRASSES
‘Fruit del deliri’
Els osonencs ho han tornat a fer. El llistó després de publicar A tope amb la vida era altíssim i les expectatives després de més d’un any d’aturada eren altes, però quan s’engoleix el Fruit del deliri no hi ha dubtes: diana de nou. Les Oques continuen trencant esquemes, fent el que els dona la gana i sonen més avantguardistes que ningú sense necessitat de posar cent pistes a cada tema. Al single “Com està el pati”, per exemple, només hi ha un globus, una bateria, una línia de baix distorsionada, una guitarreta i veus. Menys és més. Que comenci la party!

LO RAMONET
‘GIR’
Lo Ramonet és en realitat Ramon Fernández, un apassionat de la música i la guitarra que ha participat en projectes com Kalash, El Senyor Sequâh o Fem Sonar les Musiquetes. Com a Ramonet fa de cantautor i i va debutar el 2018 publicant RES, la primera part d’una trilogia que ara segueix amb GIR i que “en un futur no gaire llunyà” es tancarà amb SER. La massa mare de les cançons són la veu i la guitarra, però també s’hi deixen sentir elements electrònics i col·laboracions com la dels acordions diatònics de Carles Belda o Núria Lozano.

FALCON & FIRKIN
‘Saint Germain Avenue’
El bagenc Jordi López, ànima de Falcon & Firkin, és incombustible i ara publica Saint Germain Avenue, l’onzè disc ja d’una de les formacions de pop-rock més longeves del país. El títol vol homenatjar el barri Saint Germain de Pres de París, del qual López es va enamorar el 2010 quan hi va anar per seguir la Final Four de bàsquet amb el Barça (va guanyar la segona Eurolliga). A part de cançons franceses, el disc també inclou els singles “La Marea Vermella”, dedicada al Bàsquet Manresa, i “T’estimo Manresa”, himne del Centre d’Esports Manresa de Futbol.

  • Compartir