• Compartir

Novetats discogràfiques

18 d'abril de 2024

MARIA JAUME
‘Nostàlgia Airlines’
La mallorquina Maria Jaume (guanyadora del prestigiós premi Sona9 l’any 2020) es va donar a conèixer com a cantautora i en aquest tercer disc gira del tot cap al pop més electrònic i vibrant. Per fer aquest canvi ha comptat amb la col·laboració de Julieta a l’addictiva “Trista a Miami”, Renaldo & Clara a “Super mala pinta”, Mar Grimalt a l’enigmàtica “Balada des Trast” o Pau Debon (Antònia Font) a “Hoteles, sol y playa”, un viatge a la Mallorca dels anys 50. Les mescles són de l’osonenc Joan Borràs (Oques Grasses).

SARDINES EN LLAUNA
‘Somnis i sons’
Sardines en Llauna és un grup d’animació infantil del Vallès Oriental que acaba de publicar el seu primer treball amb 11 temes propis i un bonus track. Seguint l’estela de bandes com Xiula o Reggae per Xics, vesteixen cançons amb estils que van del rock al reggaeton i pel que fa a lletres parlen de moments lligats a l’anar a dormir. Des des del pipí o el conte de bona nit fins al moment de despertar-se i fer un bon esmorzar. A l’última cançó s’han atrevit a fer una havanera per tractar com viu un infant la mort d’un ésser estimat.

CARLOS CORONADO
‘Flamenco Mediterráneo’
Àlbum conceptual que intenta evocar el paisatge mediterrani a través dels diferents pals flamencs. L’empordanès Carlos Coronado és qui duu la batuta i ha escrit totes les peces buscant fer pintura impressionista però a cops de guitarra. Així, a base de pinçar cordes, suggereix un alzinar a “Font Martina”, retrata una petita cala a “Fandango Mediterrani” o una nit de lluna plena a “Nocturno Tercero”. La guitarra de Coronado sona acompanyada de palmes, que hi donen el to flamenc, i del violí de Montserrat Martos, que hi aporta l’aire més mediterrani.

  • Compartir