• Compartir

Novetats discogràfiques

21 de març de 2024

GUILLEM GISBERT
‘Balla la mazurca!’

Després de parar l’orella al nou disc de Gisbert ja sabem per què Manel està en hibernació. El seu cantant enyorava els inicis del grup: quan les peces tenien un aire més folk que no pas pop, quan cantava amb veu greu i no flirtejava amb notes agudes i quan les lletres eren històries enciclopèdiques i rondallesques. El disc de Gisbert té 11 peces i dura més de 53 minuts, gairebé cinc per cançó. Com abans. Pels malalts de Manel, Balla la masurca! seria el disc que aniria després de 10 milles per (…) i abans de l’Atletes baixin de l’escenari. Del tot imprescindible.

A CONTRA BLUES
‘Spitfire’

Tres anys després de celebrar el 15è aniversari amb un recopilatori on revisitaven alguns dels seus temes més emblemàtics, la banda barcelonina A Contra Blues torna a publicar un àlbum amb temes originals. Es titula Spitfire i és tota una descàrrega de rock i blues clàssic sense trampes ni cartrons. Sí, vivim en una època de vaques magres pel rock’n’roll però és un goig que apareguin treballs lliures i salvatges com aquest per deixar clar que hi ha vida més enllà de l’oligopoli de la música urbana i el pop reggatoner.

LA SRA. TOMASA
‘Suena!’

El nou disc de La Sra. Tomasa és un viatge des dels sons tropicals de Mèxic i l’Amèrica Llatina fins a les vibracions electròniques de Barcelona i les Canàries, passant pels Estats Units, el Vietnam i Turquia. El treball arrenca amb la potent Me lo gané, una cançó que fusiona ritmes vibrants amb melodies contagioses i un hook que no et pots treure del cap. També destaca Timbafunk, un tema amb tocs de funk, o Échale limón, on col·laboren amb les artistes canàries Kharma & Kali Ninmah. Per als amants de la fusió i el mestissatge.

  • Compartir