• Compartir

Novetats discogràfiques

7 de març de 2024

MAR PUJOL
‘Cançons de rebost’

La cantautora de Prats de Lluçanès Mar Pujol va ser una de les grans sorpreses de la temporada passada gràcies a una proposta sincera i visceral que, sense grans artificis, aconseguia arribar i emocionar. I ara presenta el seu segon disc, on per sort no ha caigut en la temptació d’embarroquir les peces. Continua sent una veu, una guitarra… i molta màgia al llarg de deu peces que parlen d’amors i desamors defugint les estructures d’estrofa-tornada de la cançó clàssica. Les tres últimes, balades precioses que et deixen amb ganes de molt més perquè el disc es fa curt.

OLLER I GUERRA
‘L’agraïment’

Valentí Oller i Jaume Guerra es van conèixer compartint jam sessions a Barcelona just abans de la pandèmia. Oller, de Sitges, i Guerra, valencià (però ara arrelat a Centelles), de seguida es van entendre i van decidir tirar endavant un quartet. Però la covid els va esguerrar els plans i al final el que van crear, confinats, va ser un duet de cançó d’autor amb pinzellades de jazz i folk que és tota una joia: Oller i Guerra. I aquella peça d’orfebreria postpandèmica ara s’afiança amb un segon disc amb cançons que conviden a sanar, a jugar i a empoderar-se. Moltes gràcies!

ARIOX
‘Ariox Is Super Sad’

Després de publicar un bon grapat de singles i EP arriba el disc de debut d’Ariox, una proposta musical nascuda a Cardedeu i liderada per la cantautora Ariadna Casas, que quan va començar explicava que feia “pop d’escriptori”. El disc combina la intimitat personal que ja és marca de la casa –i que va donar a conèixer sobretot durant el confinament– amb un toc electrònic i compta amb la col·laboració de la mallorquina Maria Hein a la cançó Tu i jo i la barcelonina Julieta a No és amor. Un treball eclèctic i tristoi però força rodó.

  • Compartir