• Compartir

Novetats discogràfiques

8 de febrer de 2024

Jordi Sunyer

EL ÚLTIMO DE LA FILA
‘Desbarajuste piramidal’

Un dels regals que més va triomfar aquest passat Nadal va ser Desbarajuste piramidal (goita, m’ha sortit un rodolí), un disc ideal per a nostàlgics amb ganes de reviure els grans èxits d’un dels grups més importants de l’escena ibèrica de finals del segle passat. 25 anys després d’haver plegat veles, el duet format pels amics Manolo García i Quimi Portet es va retrobar per regravar 24 dels seus hits i el resultat és excel·lent. Sonen més contemporanis però continuen sent atemporals. Divertiment o invent per fer bullir l’olla de cara a un retorn? Jo aposto pel primer…

MUSHKA
‘SexySensible’

Darrere de Mushka s’hi amaga Irma Farelo i Solé, una de les quatre filles de l’actor i presentador Eduard Farelo. Una de les seves germanes, per tant, és la cèlebre Bad Gyal i una altra és la Greta, la seva germana bessona, que sovint li fa de corista i forma part de l’equip als directes. Ara que ja estem situats, dir que Mushka té només 20 anys i que SexySensible és el seu segon disc, on explora una relació d’amor lèsbic des dels dos costats, el sexy i el sensible, a base de música urbana amb alguna balada però també ritmes ballables i festius.

CHANEL
‘Agua’

Chanel Terrero és una jove d’Olesa de Montserrat que va saltar a la fama després de representar l’Estat espanyol al festival d’Eurovisió l’any 2022. I un parell d’anys després, finalment publica un primer disc on busca seguir l’estela de grans dives del pop que a part de cantar també saben ballar com Janet Jackson o Britney Spears. A l’àlbum hi ha alts i baixos però alguns temes com l’inicial Clavaíto o la balada final, Agua, tenen números per sonar fort a les radiofórmules. I sí, també hi ha l’eurovisiu SloMo.

  • Compartir